Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Szerintetek ha meghalunk...

Szerintetek ha meghalunk mindennek vége lesz? Soha sem fogunk többé létezni?

Figyelt kérdés
2013. máj. 14. 12:00
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/141 anonim ***** válasza:
0%
Nincs ebben semi ezotéria.Senki sem beszélt hitről.Légy szemlélődő.
2013. máj. 16. 17:15
 42/141 anonim ***** válasza:
57%

Az az igazság, hogy egyik megoldás sem tetszik nekem igazán.

Nem akarok meghalni.

De nem akarok örökké élni.

Nem akarok a mennybe kerülni, de pokolba sem.

Nem akarok újra születni, sem úgy, hogy tudom, már léteztem, sem úgy, hogy újra indul a rendszer.

2013. máj. 16. 17:30
 43/141 anonim ***** válasza:
51%
Mind ellentmondás amit írsz. :D Ilyen szépet csak az elme tud :D
2013. máj. 16. 17:31
 44/141 anonim ***** válasza:
34%

3:40 érdekes,de tudom tudom,ez mind trükk mert nem bizonyítható bla bla bla

http://www.youtube.com/watch?v=wYVdhKVb9WE

2013. máj. 16. 17:40
 45/141 anonim ***** válasza:
34%

Ezt is érdemes végig nézni.

http://www.youtube.com/watch?v=qYZRbY2sSbM

2013. máj. 16. 17:49
 46/141 anonim válasza:
Te jó ég, ez a sok vessző... @.@
2013. máj. 16. 20:20
 47/141 anonim ***** válasza:
100%

nekem van erre egy teóriám!

az évmilliók során, az evolúció alatt, olyan mértékben fejlődött az agyunk, hogy egyszerűen belegondolni is nehéz, és elhinni is lehetetlen, hogy a "bulinak" egyszer vége lesz. Egyik percről a másikra, csak úgy megszűnünk. Kész, vége! És ha belegondolsz, ez tényleg hihetetlen, és felfoghatatlan.

Mivel a hiper-szuper agyunk ezt valóban nem akarja elfogadni, (én sem akarom) ezért sok sok idő alatt, kialakultak a vallások, és a különböző teóriák, a halál utáni életről. De halál utáni élet nincs, aki két lábbal jár a földön, és reálisan, evolúciós oldalról vizsgálja a dolgokat, az tudja a sivár valóságot, hogy a bulinak, valóban vége lesz egyszer! Generációink folyamatosan megújulnak, minket pedig örökre elfelejtenek. Ez az élet rendje.

Én is a realisták közé tartozom, elhiszem, hogy vége lesz, de öregkoromra, valószínűleg én is vallásos leszek, és majd templomba járok majd, mert így sokkal könnyebb lesz elviselni a végét.

2013. máj. 16. 22:24
 48/141 ArtArtArt válasza:

Ugy ertettem hogy a tudat megszunik hogy nem vagy az alvas kozben tisztaban a letezeseddel. Ergo az alatt magad szamara nem letezel.

CSak a kotekedoknek...

2013. máj. 17. 00:52
 49/141 anonim ***** válasza:
100%

Azt sem tudjuk meghatározni, hogy mi a tudat.

Pl. ugyanaz a személy vagy, aki 1 éves korodban voltál, vagy aki 2 éve?

Valóban vannak emlékeid arról a korról de az a személy már nem te vagy. Ahogy folyamatosan telik az idő úgy halsz meg és "születsz" minden nap.

Ahogy lefekszel aludni és elveszíted az tudatodat és az önkontrollodat pont olyan a halál is.

Nem fáj az és nem rossz egyáltalán.

Gondolj bele, csecsemőkorod előtt rossz volt hogy ebben a formában nem léteztél? Persze hogy nem!

2013. máj. 17. 07:58
 50/141 anonim ***** válasza:

ugyanakkor mi emberek kicsit túlértékeljük az élet/halál fogalmát. Magunkból és az egónkból indulunk ki mikor ezeket a fogalmakat létrehoztuk.

Univerzumunk úgy ahogy van "él" nincs benne különbség hogy melyik részét tekinted.

Az egész dinamikusan változik és követi az "alapprogramját" ami az egyre komplikáltabb és önmegújuló folyamatokat jelenti.

A testedet felépítő atomok egy része már millió embert kiszolgált és még milliárdokat fel fog építeni.

Ezek a részecskék az ősrobbanáskor születtek szupernovákban formálódtak és mindvégig mozgásban voltak.

Képzeld magad egy hullámnak a tengeren. Te egy mintázat vagy csupán. Életünk célja hogy kövessük az alapprogramunkat és hozzáadjunk a mintázatok bonyolultságához. (azaz fejlődjünk)

Ezen az analógián elindulva te soha nem születtél meg így nem is halhatsz meg.

2013. máj. 17. 08:10
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!