Valakinek sikerült már lebegnie?
@Antimod: Nem keresek. Úgy látszik nem kapok linket, tehát jó eséllyel nincs is, csak büfiztek a levegôbe.
Tudom, mi az a Photoshop. To viszont nem tudjátok, mi lett a belôle alkotott igével.
Nem tudok róla, hogy elismernék. Link? Ja, erre sem tudsz adni...
"Nem keresek. Úgy látszik nem kapok linket, tehát jó eséllyel nincs is, csak büfiztek a levegôbe."
Szállj le szépen a lóról, és használd azt a nyomorék keresőt. Azért van. Így tettem én is, és mindenki más is, ha érdekelt valami.
Attól még, hogy nem nézel utána, még létezik telekinézis. Ha nem akarod látni, akkor is.
"Aki állít, az támassza is alá!"
Rendben, akkor a továbbiakban minden egyes érved mellé postold ki a linket is légyszíves.
Ha nem haragszol, nekem nincs sem időm, sem kedvem ebben a játékban részt venni. Aki válaszokat keres, annak magának kell megtalálnia azokat. Még akkor is, ha látszólag ebben a világban mindent készen kapsz. Mindent - amire nincsen szükséged. Amire van, azt sajnos keserves munkával, kitartással lehet megszerezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!