Valakinek sikerült már lebegnie?
"Nem nézek le senkit azért, mert más nézetei vannak, csak azt akinek hülye, logikátlan, értelmetlen nézetei vannak."
Hmm... Akkor gyakorlatilag az összes embert, aki valamilyen vallást követ lenézed... Hány milliárd embert is nézel te le egy pillanatban? Nem fárasztó? Ennyi erővel én is lenézhetnélek téged, mivel számomra nem logikus, amiben hiszel.
Ez egy hihetetlenül nagy logikai bukfenc a részedről, amit írtál szerintem.
"Hmm... Akkor gyakorlatilag az összes embert, aki valamilyen vallást követ lenézed" Így van és nem fárasztó.
Nyugodtan lenézhetsz, túlélem. :D
Szerintem nincs benne semmilyen logika bukfenc, csak már nem tudsz mit írni.
Hol a logikai bukfenc, inkább azt mondjátok meg :D Amúgy kérdező, már kétszer ígérted, hogy nem foglalkozol velem :D
Szerintem ti sem tudjátok mit beszéltek, csak megtetszett nektek a logika szó és azzal dobálóztok :D
" Olyan nincs, hogy csak nekem logikus, vagy csak neked logikus."
"Nem nézek le senkit azért, mert más nézetei vannak, csak azt akinek hülye, logikátlan, értelmetlen nézetei vannak."
Ülj le, és tanakodj, ha nem is az első, de a második kijelentéseden mindenképp.
Az elsővel nincs semmi baj, a másodikkal sincs, csak félreérhető. Nos a mondanivalóm lényege, hogy nem azokat nézem le, akiknek más nézetei vannak, hanem azokat, akiknek értelmetlen és logikátlan nézetei.
Most én jövök. Gondolkozz azon, hogy eddig miért nem jött rendes válasz a kérdésedre és miért csak 4 oldalnyi hülyeség jött. Hagyok időt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!