Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Valakinek sikerült már lebegnie?

Valakinek sikerült már lebegnie?

Figyelt kérdés
Nekem a telekinézis megy, viszont a lebegés már felsőbbrendű mágia, így kíváncsi lennék, tud-e valaki már. Egy személyt ismertem aki igen, de többiek?
2012. okt. 5. 10:11
 31/93 anonim ***** válasza:
"Attól, hogy neked nem logikus, és nem egyértelmű, másnak igen is az!" Olyan nincs, hogy csak nekem logikus, vagy csak neked logikus. Ha valami logikus, akkor mindenkinek az. Olyan pedig nem fog írni, aki tudja hogy "működik" a lebegés, mert az emberek nem tudnak lebegni. Ja és már írtad, hogy nem fogsz velem foglalkozni és mégis :D
2012. okt. 6. 12:16
 32/93 anonim ***** válasza:

"Nem nézek le senkit azért, mert más nézetei vannak, csak azt akinek hülye, logikátlan, értelmetlen nézetei vannak."

Hmm... Akkor gyakorlatilag az összes embert, aki valamilyen vallást követ lenézed... Hány milliárd embert is nézel te le egy pillanatban? Nem fárasztó? Ennyi erővel én is lenézhetnélek téged, mivel számomra nem logikus, amiben hiszel.

Ez egy hihetetlenül nagy logikai bukfenc a részedről, amit írtál szerintem.

2012. okt. 6. 19:38
 33/93 anonim ***** válasza:

"Hmm... Akkor gyakorlatilag az összes embert, aki valamilyen vallást követ lenézed" Így van és nem fárasztó.

Nyugodtan lenézhetsz, túlélem. :D

Szerintem nincs benne semmilyen logika bukfenc, csak már nem tudsz mit írni.

2012. okt. 6. 19:42
 34/93 A kérdező kommentje:
Számból vetted ki a szót 71%os. Látom valaki átlátja a dolgokat. Igen kedves 74%os barátom. Nagy logikai bukfenc van szavaidban. Sajnos nem áldott meg a jó Isten sok ésszel, de azt a keveset is rossz célra használod, gondolkodás helyett.
2012. okt. 6. 20:02
 35/93 anonim ***** válasza:

Hol a logikai bukfenc, inkább azt mondjátok meg :D Amúgy kérdező, már kétszer ígérted, hogy nem foglalkozol velem :D

Szerintem ti sem tudjátok mit beszéltek, csak megtetszett nektek a logika szó és azzal dobálóztok :D

2012. okt. 6. 20:05
 36/93 A kérdező kommentje:
Á elmebajosokkal törődni kell, maguktól nem értik meg a dolgokat. Az a baj veled, hogy túl nagy a szád és kevés az eszed. Ha a saját mondatodban nem találod meg az ellentétet, máséban ne keress. Azt hittem, hogy egy sima szkeptikus vagy, de most már látom, hogy klinikai eset is. No sebaj, ha nagyon szeretnéd, oszthatjuk még egymásnak az igét, jobb úgy sem lesz.
2012. okt. 6. 20:11
 37/93 anonim ***** válasza:
Légyszíves mondd már el, hogy hol a logikai bukfenc, mert kezdem azt hinni, hogy nem tudod miről beszélsz :D Ha elmondod én beismerem, hogy hülye vagyok.
2012. okt. 6. 20:15
 38/93 A kérdező kommentje:

" Olyan nincs, hogy csak nekem logikus, vagy csak neked logikus."

"Nem nézek le senkit azért, mert más nézetei vannak, csak azt akinek hülye, logikátlan, értelmetlen nézetei vannak."

Ülj le, és tanakodj, ha nem is az első, de a második kijelentéseden mindenképp.

2012. okt. 6. 20:19
 39/93 anonim ***** válasza:

Az elsővel nincs semmi baj, a másodikkal sincs, csak félreérhető. Nos a mondanivalóm lényege, hogy nem azokat nézem le, akiknek más nézetei vannak, hanem azokat, akiknek értelmetlen és logikátlan nézetei.

Most én jövök. Gondolkozz azon, hogy eddig miért nem jött rendes válasz a kérdésedre és miért csak 4 oldalnyi hülyeség jött. Hagyok időt.

2012. okt. 6. 20:23
 40/93 A kérdező kommentje:
Érkezett, csak nem figyeltél eléggé. Egyébként ezen nincs mit átgondolni. Vannak valós dolgok, mint a mágia, telekinézis, lebegés és társai, illetve valótlan, példaképp az agyad létezése. Még mindig nem voltál képes felfogni, hogy amit állítasz, az ellentmond a saját szavadnak.
2012. okt. 6. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!