Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Valakinek sikerült már lebegnie?

Valakinek sikerült már lebegnie?

Figyelt kérdés
Nekem a telekinézis megy, viszont a lebegés már felsőbbrendű mágia, így kíváncsi lennék, tud-e valaki már. Egy személyt ismertem aki igen, de többiek?
2012. okt. 5. 10:11
 11/93 anonim ***** válasza:
63%
A Berzerkem egyre jobb, a masterykre még tennem kell.
2012. okt. 5. 11:10
 12/93 anonim ***** válasza:
0%
Ha szerelmes vagyok, lebegek. :P Ilyenkor telekinézisre is képes vagyok, a lányt megmozgatom alaposan. ;-)
2012. okt. 5. 11:18
 13/93 anonim ***** válasza:
36%
Egy alkalommal elkaptam a pillanatot és lebegtem.Egy üveg fütyülős bodza pálinka után a tűzoltó haverommal csúsztunk a póznán,csak elfelejtettem megfogni.Valahogy olyan sokára értem le,hogy szerintem lebegtem egy keveset.
2012. okt. 5. 12:05
 14/93 anonim ***** válasza:
41%
A jógik képesek lebegtetni a testüket, viszont csak pár jógi képes erre is.
2012. okt. 5. 12:57
 15/93 anonim ***** válasza:
0%
Fel már begtem, de le még nem sikerült.
2012. okt. 5. 13:17
 16/93 anonim ***** válasza:
29%
Kérlek tölts fel egy videót, hadd lássuk h tudsz tárgyakat mozgatni. Sztem sokakat érdekelne a látvány. Mert így látatlanban én is írhatom azt h tudok repülni, és falakon átmenni. Kérünk szépen bizonyítékot:)
2012. okt. 5. 13:24
 17/93 anonim ***** válasza:
45%
Ha megy a telekinézis, akkor lebegés már egyszerű. A padlót próbáld lefelé mozgatni, és az ébredő ellenerő miatt te fogsz felemelkedni. :)
2012. okt. 5. 13:48
 18/93 AzOrdogMagyarhangja ***** válasza:
63%
Felrántasz egy csík kólát, tolsz mellé egy utcát és már lebegsz is.
2012. okt. 5. 17:42
 19/93 anonim ***** válasza:
70%
Jött valami "ember", akinek annyi humorérzéke volt, mint egy bádogvödörnek és végig lepontozta az egészet. Mekkor tompor lehet! )))
2012. okt. 5. 17:59
 20/93 anonim ***** válasza:
Csak TKÉ-ben.
2012. okt. 5. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!