Valakinek már sikerült szellemet idéznie?
én még nem idéztem, nem is fogok, kiráz tőle a hideg, de azért kíváncsi lennék hogy milyen lehet... :)
inkább ne háborgassuk a lelkeket!
Igen...És ki ne próbáld!!!!
Az elején jó volt, szórakoztató, de mikor egyik haverom elhülyéskedte, arra lettünk figyelmesek, hogy egy 2 méter magas álló virág csapta agyon majdnem az egyik résztvevőt. Mellesleg ha nem sikerül visszaűzni, ott ragad. Azt sem tudhatod, őt idézed-e meg..Lehet, hogy egy másik szellem jön át a kapun, aki még gonosz is lehet. Az ilyen szellemek öngyilkosságba kergethetnek, szóval ismételten mondom: NE TEDD!!!
Jah, a Bélát. Azóta mindig együtt járunk pókerezni. Meglesi az ellenfelek lapjait, és titokban jelzi, érdemes-e emelni a tétet.
Felajánlottam neki, hogy visszaküldöm, de azt mondta, jó neki itt egy darabig. Vettem neki egy írógépet, azt tudja nyomkodni, éjszakánként meg bejár a könyvtárba olvasni. Életében író volt, és most, hogy végtelen ideje van, csak az írásnak "él".
Mert a hülye haverjaik azt mondják nekik, ez milyen vicces. Sajnos elég szomorú, hogy sokan ilyen marhaságokra áldozzák az idejüket. De azért a legtöbben kinövik, illetve 1-2 "próbálkozás" után megunják ezt a hülyeséget. Jobb esetben.
A kérdésre válaszolva: Szellemek nem léteznek, úgyhogy hiába idéznéd őket.
Az én köreimben a szellemek létezését tagadni olyan mintha a tigrisek létezését tagadnád azért mert eddig csak filmben láttad...
Nah mindegy...a legtöb bmítosz, monda és legenda mély alapja igaz...azok a mondák melyek alapban ugyanazok csak itt-ott változnak biztosan igazak...
szellemek léteznek...és egy rosszul sikerült idézés rémálom...egiyk barátom nagyapját meg akartuk idézni...drága önjelölt médiuunk meg elkezdett örjöngeni folyt a nyála...morgot puszta körömmel kaparta a betont...
alig tudtuk lefogni és kiűzni...
Bár sokan úgyse hiszik el...
mellesleg nem cska szellemek léteznek...hanem a többi is...de nem sorolom...mindenki találja emg maga a választ ha krédése van ebben a témában...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!