Valakinek sikerült már szellemet idéznie?
Figyelt kérdés
És ha igen ,hogy csinálta, mit tapasztalt?2011. aug. 22. 17:48
1/10 anonim válasza:
igen
sajnos a fél agyféltekémmel fizettem érte, oda költözött be.
2/10 anonim válasza:
Nekem is sikerült de aztán megtöröltem a szemüvegem és a kutyám volt paplannal a hátán!
3/10 anonim válasza:
Ne akarj szellemet idézni,mert nagyon nagy baj lehet belőle.A barátaim egyszer meghívtak egy szellemidézésre,de elutasítottam és a végén le is beszéltem őket róla.
4/10 monster under yo bed válasza:
nekem sikerült, és még mindig itt van nálam... esténként együtt füvezünk :)
5/10 anonim válasza:
ma 18:48
fuu akk én megyek hozzád xD
6/10 anonim válasza:
Igen. Sam és Dean Winchester-enk..
8/10 anonim válasza:
nehogy megpróbáld veszélyes is lehet!
régen még unokatesvérem meg pár haverja akart idézni!
és idéztek is de nem jól!inkább nem is beszélnék róla...!
9/10 anonim válasza:
Szellemidézés? A Haverom megidézett egy nimfós szellemet! Azóta nem jön ki a házból, mert élvezi, hogy a szellem kísérti! XD
10/10 anonim válasza:
táborba többiek akarták h idézzünk az egyik mondta h a gyertyát amivel akartunk idézni vmi szentelt volt h ne gonosz szellem legyen de aztán biztos ami biztos lebeszéltem őket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!