Hogy jut valakinek eszébe szellemet idézni?
Figyelt kérdés
a kérdés nem azt jelenti, hogy hogy lehet valaki ennyire hülye, mert én hiszek az ilyenekben, csak egyszerűen nem tom felfogni, hogy az emberek miért idéznek szellemet? kell a fájás? vagy miért?2011. júl. 3. 01:01
1/8 anonim válasza:
pl. egyesek kételkednek és szeretnének megbizonyosodni, hogy most van ez vagy sem. Akik meg hisznek benne azokról meg amúgy se várnék többet.
2/8 anonim válasza:
Aki ért hozzá annak nem eshet baja.
3/8 anonim válasza:
aki szkepti az meg nem próbálja :)
4/8 anonim válasza:
Ennyi.:) Aki meg szerencsétlen az meg megérdemli.
5/8 anonim válasza:
Tizenévesek is szoktak, én már hallottam ilyenről. Azért mert az "buli" meg "izgi". Szóval akár ezért is lehet.
6/8 anonim válasza:
Sok oka lehet! Jómagam is érdeklődöm az efajta ismeretek iránt! Érdekesnek tartom, megvan persze a klasszikus emberi kíváncsiság is. NEhéz megfogalmazni. Szerintem nem is lehet igazán megmondani de hogy személy szerint nem buli meg brahi címkék révén az tuti!
7/8 Won válasza:
A legtöbbje tényleg nem komoly céllal történik, hanem csak poénból. Az izgalom utáni vágy viszi rá őket a szellemidézésre. De ahogy Fisz is mondta, aki hozzáértő és megfelelő felkészüléssel végzi, annak baja nem eshet.
8/8 anonim válasza:
Azt várják hogy análisan közösüljön velük egy szellem, de általában nem ez történik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!