Valakinek sikerült már lebegnie?
itt az oldalam. megtalálhatók rajta a videók. Feltöltés alatt vannak, de a kezdő szinten levőknél megtaláltok.
www.telekinesis.atw.hu
csak hogy lássátok, hogy nem kamu..szkeptikusokból elegem van, csak az írjon, aki vágja a témát. Létezik és kész! Fogadjátok már el! Ha nem akkor gtfo!
Üdvözöllek az oldalon, a fejlesztő: dsasas.
Ez sok mindent elmond :D
Inkább te fogadd el, hogy nincs, bár ahogy látom az értelmi szintedből még nőnöd kell egy kicsit és akkor már röhögni fogsz magadon, hogy hittél ilyen hülyeségben.
Erről kedvenc ezós érvem jut eszembe.
Egy nő kérdezte, hogy szellem van e nála mert recseg a padló meg stb. Meg lett neki reálisan magyarázva, de ő csak azt hajtogatta, hogy szellem.
Egyik válaszoló megkérdezte, hogy miért nem akarja elfogadni, hogy nem szellem, amikor mindenre meg lett adva a reális magyarázat?
A válasza: Mert nem!
Ilyen szinten vagytok mind.
Kedves előző. Sajnos nincs igazad, mivel ezeket a jelenségeket már a tudományos közösség is elfogadja létező, ámde megmagyarázhatatlan dolgoknak.
Sikerült laboratóriumi keretek között reprodukálni, sőt mérhetővé tenni az egészet.
Padlórecsegés meg valószínű vagy rovarkártól, hőmérsékletből adódó alakváltozástól, az alapozás elégtelenségétől vagy egy csomó más dologtól történhetett. A néni egyszerűen buta volt, de ugyanennyi a buta ember a keresztény és az egyéb vallások oldalán, valamint a te oldaladon, a szkeptikusok oldalán is megtalálható.
Másfelől, ez a név "dsdasa", ismertebb, mint te valaha leszel :)
UI.: trollkodók kérem kíméljenek a továbbiakban.
"Másfelől, ez a név "dsdasa", ismertebb, mint te valaha leszel :) "
Ó jajj! :D Hát tudom én azt. Sosem leszek olyan ismert és elismert mint a nagy dsdasa. Ha az utcán leszólítasz valakit és megkérdezed, ki az a dsdasa mindenki rávágja, hogy a nagy tele mágus főmester. Én elfogadom, hogy ismeretlenül fogok meghalni, ellentétben a nagy dsdasaval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!