Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Valakinek sikerült már lebegnie?

Valakinek sikerült már lebegnie?

Figyelt kérdés
Nekem a telekinézis megy, viszont a lebegés már felsőbbrendű mágia, így kíváncsi lennék, tud-e valaki már. Egy személyt ismertem aki igen, de többiek?
2012. okt. 5. 10:11
 21/93 anonim ***** válasza:
Ha nem kamuzol kedves kérdező, leírnád, hogy vagy képes tárgyakat mozgatni?
2012. okt. 5. 23:53
 22/93 A kérdező kommentje:

itt az oldalam. megtalálhatók rajta a videók. Feltöltés alatt vannak, de a kezdő szinten levőknél megtaláltok.

www.telekinesis.atw.hu

csak hogy lássátok, hogy nem kamu..szkeptikusokból elegem van, csak az írjon, aki vágja a témát. Létezik és kész! Fogadjátok már el! Ha nem akkor gtfo!

2012. okt. 5. 23:55
 23/93 anonim ***** válasza:

Üdvözöllek az oldalon, a fejlesztő: dsasas.

Ez sok mindent elmond :D

Inkább te fogadd el, hogy nincs, bár ahogy látom az értelmi szintedből még nőnöd kell egy kicsit és akkor már röhögni fogsz magadon, hogy hittél ilyen hülyeségben.

Erről kedvenc ezós érvem jut eszembe.

Egy nő kérdezte, hogy szellem van e nála mert recseg a padló meg stb. Meg lett neki reálisan magyarázva, de ő csak azt hajtogatta, hogy szellem.

Egyik válaszoló megkérdezte, hogy miért nem akarja elfogadni, hogy nem szellem, amikor mindenre meg lett adva a reális magyarázat?

A válasza: Mert nem!

Ilyen szinten vagytok mind.

2012. okt. 6. 08:23
 24/93 anonim ***** válasza:

Kedves előző. Sajnos nincs igazad, mivel ezeket a jelenségeket már a tudományos közösség is elfogadja létező, ámde megmagyarázhatatlan dolgoknak.

Sikerült laboratóriumi keretek között reprodukálni, sőt mérhetővé tenni az egészet.

Padlórecsegés meg valószínű vagy rovarkártól, hőmérsékletből adódó alakváltozástól, az alapozás elégtelenségétől vagy egy csomó más dologtól történhetett. A néni egyszerűen buta volt, de ugyanennyi a buta ember a keresztény és az egyéb vallások oldalán, valamint a te oldaladon, a szkeptikusok oldalán is megtalálható.

2012. okt. 6. 09:53
 25/93 A kérdező kommentje:
Sajnálom, ha írni sem tudsz, még a nevemet sem tudod. Igazából annyira nem vagy érdemre való, hogy az időmet fecséreljem rád. Létező dolog, ha hiszed, ha nem. Más is megmondta itt.
2012. okt. 6. 11:20
 26/93 A kérdező kommentje:

Másfelől, ez a név "dsdasa", ismertebb, mint te valaha leszel :)

UI.: trollkodók kérem kíméljenek a továbbiakban.

2012. okt. 6. 11:22
 27/93 anonim ***** válasza:

"Másfelől, ez a név "dsdasa", ismertebb, mint te valaha leszel :) "

Ó jajj! :D Hát tudom én azt. Sosem leszek olyan ismert és elismert mint a nagy dsdasa. Ha az utcán leszólítasz valakit és megkérdezed, ki az a dsdasa mindenki rávágja, hogy a nagy tele mágus főmester. Én elfogadom, hogy ismeretlenül fogok meghalni, ellentétben a nagy dsdasaval.

2012. okt. 6. 11:27
 28/93 A kérdező kommentje:
Nem egészen erről van szó, kis troll barátom. Ide jössz ismeretlenül, szkeptikus, fi**zó módon elkezdesz sértő utalásokat tenni, mind a témával, mind velem kapcsolatban. Nos, erre nincs szüksége senkinek. Ha nem érdekel a téma, és nem hiszel benne, el lehet menni. Vagy tégy, amit akarsz, csak ne nézd le az embert más nézetei miatt.
2012. okt. 6. 11:46
 29/93 anonim ***** válasza:
Nem nézek le senkit azért, mert más nézetei vannak, csak azt akinek hülye, logikátlan, értelmetlen nézetei vannak.
2012. okt. 6. 11:56
 30/93 A kérdező kommentje:
Attól, hogy neked nem logikus, és nem egyértelmű, másnak igen is az! Tudod, ez intelligencia szint és nyitottság az újra kérdések kombinációjából jön össze jelen pillanatban. Na, de nekem erre nincs időm, kérem most már azok írjanak, akik tudják is, hogy működik az egész lebegés dolog.
2012. okt. 6. 12:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!