Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Valakinek sikerült már lebegnie?

Valakinek sikerült már lebegnie?

Figyelt kérdés
Nekem a telekinézis megy, viszont a lebegés már felsőbbrendű mágia, így kíváncsi lennék, tud-e valaki már. Egy személyt ismertem aki igen, de többiek?
2012. okt. 5. 10:11
 41/93 anonim ***** válasza:

1. Te csak személyeskedsz, nem érvelsz normálisan.

2. Nem jött normális válasz, mivel az emberek nagy része tudja, hogy ilyesmi nem létezik.

3. Szerintem meg még mindig nem tudod mit beszélsz és nem érted a logika szó jelentését sem.

Miért nincs bizonyíték a mágiára meg a telekinézisre? Miért nem látjuk ezeket sehol/senkitől? Segítsek?

Mert nem léteznek.

2012. okt. 6. 20:32
 42/93 A kérdező kommentje:
Ha neked nem elég bizonyíték, amit a tudósok felfedeztek, amit több 1000 ember űz, képi, videó bizonyítékokkal, melyek nem kamu videók és fotók. Jó persze vannak, de egy rutinos kiszűri őket. Egyezünk meg annyiban, számodra nem logikus, így nem létezik, de másnak az, és létezik.
2012. okt. 6. 20:36
 43/93 Tom Benko ***** válasza:
Hol a bizonyíték? Hol vannak a kutatások? Hol vannak a peer-reviewed cikkek a tudományos ujságokból? Miért nem vitte el még senki Randi millióját? Na, erre válaszolj, ha tudsz! Youtube-ra fotosoppolt videók, konteók nem érdekelnek! Amíg pedig ezekre nincs válasz, addig nyugodtan lehet minderre nemlétezôként tekinteni. A hisztizésed meg felesleges, csak a helyzeted rontod vele.
2012. okt. 6. 23:03
 44/93 A kérdező kommentje:
Ott az oldalam, tényleges videók vannak rajta. Aki nem hiszi elhúzhat innen. Ilyen jött-ment írástudatlan emberekre nem kíváncsi a társadalom, ahogy én sem. Majd, ha elfogadod, hogy létezik ilyen is, akkor meg tudod, mennyi eszed volt/van most. PONT. Téma lezárva. Most csak azok írjanak, akik értenek a lebegéshez.
2012. okt. 6. 23:08
 45/93 anonim ***** válasza:

Hát, én valóban nem tudok neked mit írni. Legyőztél, gratulálok.

Kérdésedre meg, hogy miért csak marhaságokat kapott válaszként a válasz pofon egyszerű. Rossz helyen kérdezte. Szerintem a legrosszabb hely az ilyen témákra ez az oldal. Sőt, igazából ezt a kategóriát vicc kategóriának kéne hívni. Ide járnak a magas intelligenciájú úriemberek bohóckodni.

Attól mert neked valami nem logikus, az lehet hogy másnak az. Attól mert te nem hiszel valamiben, lehet hogy más hisz. A hitet pedig azért hívják hitnek, mert nem bizonyított, csak elhiszed, hogy létezik. Itt most nem a telekinézisről meg lebegésről van szó, hanem arról hogy hisz benne, és ő így boldog.

Ha te úgy vagy boldog, hogy nem hiszel, akkor csak azt nem értem, hogy mi a frászt keresel itt? Ilyen mazochista típus vagy?

A logikai bukfenc pedig szerintem ott van, hogy gyakorlatilag a te elmondásod szerint a fél világot hülyének nézed, mert hisz olyanban, ami nem bizonyítható. Ez tipikusan az a mentalitás, hogy mindenki hülye csak te vagy helikopter. Lehet hogy kicsike kis toleranciát kéne tanulnod? Vagy akkor ennyi erővel elmehetsz a legközelebbi templomba röhögni, és b*szogathatod az öregeket azzal, hogy nem logikus amiben hisznek. (Mert gyakorlatilag most is valami hasonlót csinálsz.)

Protip: Azt már kb kétszer is leírtam, hogy laboratóriumban is elő tudták állítani a telekinézis jelenségét, ergo bizonyított tény. Nem tudom hogy hallottál-e azokról a részecskékről, amiket a tudósok véletlenül a gondolatok segítségével irányítottak. Az is telekinézis. Sőt, amikor valaki a véletlenszám generátort számára kedvezően befolyásolja; az is telekinézis. Rengeteg dolog van a világon, amit még nem fedeztünk fel, nem találtunk fel, nem magyaráztunk meg; de attól még léteznek.

Konklúzióm: Intoleráns és csökönyös ember vagy. (Bocsánat ha a személyeskedésemmel a lelked mélyébe gázoltam.)

2012. okt. 7. 01:35
 46/93 Tom Benko ***** válasza:
@44: Röviden: nincs bizonyíték.
2012. okt. 7. 10:08
 47/93 A kérdező kommentje:
De van, és még mindig elmehetsz dolgodra, mert senki sem kíváncsi már rád. Véleményed tartsd meg magadnak.
2012. okt. 7. 10:12
 48/93 anonim ***** válasza:

Megint a normális emberek a hülyék ?:D

Egyáltalán nem logikai bukfenc az, hogy a fél világot hülyének nézem. Tényleg egyre több a hülye ember. Az, hogy a középkorban hittek ilyesmikben az elmegy, mert a tudomány még gyerek cipőben járt, na de most???

2012. okt. 7. 10:19
 49/93 A kérdező kommentje:
Nos, talán akkor észre kellene venned magad, hogy létezik. Sajnos nagyon trollkodni akarsz, de tudásod hiányában csak próbálkozásokat teszel. Ha nem hiszel a mágiában, hmmm, te bajod. Attól még, aki hisz benne, az is normális ember. Csak nyitottabb az újra, és elfogadja azt, ami létezik. Sajnálom, hogy neked nem sikerül.
2012. okt. 7. 10:23
 50/93 anonim ***** válasza:

Légyszíves mutass már nekem egy bizonyítékot, de olyat, ami tényleg bizonyítja.

Amúgy nekem meg te vagy troll gyanús. Talán csak nem egy kövér unatkozó kockához van szerencsém?

2012. okt. 7. 10:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!