Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Be lehet vonzani azt a tételt...

Be lehet vonzani azt a tételt amit ki akarok húzni? Sikerült már valakinek?

Figyelt kérdés
2012. febr. 13. 15:41
 1/10 anonim ***** válasza:
Egy próbát megér.
2012. febr. 13. 15:55
 2/10 anonim ***** válasza:
Nekem egy magyar szintvizsgán olyan volt h volt egy amit nagyon nagyon tudtam...és azt húztam amit másodiknak tudtam ...szóval érted..xD
2012. febr. 13. 16:03
 3/10 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy bevonzás volt-e, de nekem bejött. A mai napig is csondákozom rajta, hogy 63 tétel közül azt húztam, amit vizsgára menet végig mondtam magamban, míg be nem értem, kb 3szor elmondtam útközben azt az egy tételt amit jól tudtam. :-))))
2012. febr. 13. 16:23
 4/10 anonim ***** válasza:
Én mindig azt az egyet húztam ki, amit előtte kipécéztem, hogy nehéz, és nem tanulom meg. :D
2012. febr. 13. 16:40
 5/10 A kérdező kommentje:
akkor ezek szerint érdemes arra koncentrálni hogy mit akarok húzni :D
2012. febr. 13. 16:45
 6/10 anonim ***** válasza:
Majd írd meg hogy sikerült-e. :)
2012. febr. 13. 17:50
 7/10 anonim ***** válasza:
Pedagógus koromban érettségi előtt gyakoroltattam a diákjaimmal a tételhúzást. Elmondtam nekik, hogy azokra még véletlenül se gondoljanak, amelyektől félnek, viszont legyen legalább három olyan, amit jól megtanultak. (Egyet könnyen kihúzhatnak előlük.) Első körben kb. 50%-a a diákoknak azt húzta, amit akart, ezután a kételkedők egy része felbátorodott, s végül 80% az eltervezett tételt húzta. Tehát a siker azon múlik, hogy mennyire hisz benne az ember.
2012. febr. 13. 20:41
 8/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm, alkalmazni fogom :)

Okés, 24.-én megírom ;)

2012. febr. 13. 20:45
 9/10 anonim ***** válasza:
Én németből még véletlenül sem azt a tételt húztam ki. Sőt, sikerült egy olyat kifognom, amit nem is vettünk.
2012. febr. 14. 10:19
 10/10 A kérdező kommentje:
Nem sikerült azt kihúznom amit szerettem volna :( Így csak hármast kaptam.
2012. febr. 24. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!