Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Valakinek sikerült már lebegnie?

Valakinek sikerült már lebegnie?

Figyelt kérdés
Nekem a telekinézis megy, viszont a lebegés már felsőbbrendű mágia, így kíváncsi lennék, tud-e valaki már. Egy személyt ismertem aki igen, de többiek?
2012. okt. 5. 10:11
 71/93 A kérdező kommentje:
Már bizonyítottam, most ti jöttök. Egyébként egy társam, ma este 7kor bebizonyítja, hogy tényleg létezik a mágia. Budapest, Info Park. Hajrá! Élőben is láthatjátok.
2012. okt. 9. 18:27
 72/93 anonim ***** válasza:
Adni fogja a tévé? Mert akkor megnézem :P
2012. okt. 9. 19:46
 73/93 Tom Benko ***** válasza:

@70: Nem, ne vegye fel videóra. Olyat bárki össze tud fotosoppolni. Keressen megbízható, független társaságot, akik hitelesíthetik a megfigyeléseit.

@Kérdező: No, hogy volt? Sehol egy hír vagy bármi ilyesmi, pedig nagy esemény lenne, hidd el!

2012. okt. 10. 12:44
 74/93 A kérdező kommentje:
Pedig már kommenteltem hírt. Sőt video is van. Videot nem lehet még mindig "fotosoppolni", amit leírni sem tudsz, ami már ismét b*nk*ságra utal. Nos, még valami?
2012. okt. 10. 13:09
 75/93 Antimod ***** válasza:
Engem érdekel a dolog, küldesz egy linket?
2012. okt. 10. 13:16
 76/93 A kérdező kommentje:

Megtalálod a saját oldalamon is:

[link]

vagy youtube-n is, saját videóim között:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Tysx7..

tudományosan pedig a teleportáció is bizonyítva van. Googlezz rá és kiadja.

2012. okt. 10. 18:53
 77/93 Tom Benko ***** válasza:

Már Godzilla is fogja a fejét... Ha én kiírom, hogy tegnap fingással megakadályoztam egy balesetet, attól még nem lesz igaz. Sőt, számítógépes módszerekkel össze is montírozhatok egy videót róla, ezt nevezik röviden fotosoppolásnak. (Csak hogy tudd, miről beszélek.)

Egyébként a személyeskedés nem érv, hagyd abba.

Teleportáció bizonyítva? Adjál már linket!

2012. okt. 10. 19:18
 78/93 Antimod ***** válasza:

"Teleportáció bizonyítva? Adjál már linket!"

Bár nem a kérdező vagyok, én is tudom: aki keres, az talál.

Sőt: az talál, aki keres.

A fotosop (Photoshop) képszerkesztő szoftver, semmi köze a videóhoz.

Továbbá a telekinézis laboratóriumi körülmények között vizsgálható jelenség, ezt tudósok is elismerik. (Nem adok linket, keress magad.)

2012. okt. 10. 19:28
 79/93 anonim ***** válasza:
Jó ez a weboldal, beszélgetni is akartam a többi telepatával és rámentem a társalgóra, de sajnos senki nem volt ott. Azt hittem népszerűbb az oldal. Úgy látszik csak én vagyok dsdasa rajongó :(
2012. okt. 10. 19:31
 80/93 A kérdező kommentje:
69%-osnál a pont! Sajnálom, hogy még ennek a KÉPSZERKESZTŐ programnak a nevét SEM tudod leírni helyesen. Nem személyeskedem, de ez tény...Nos, örülök annak, hogy valaki komolyan is veszi a dolgokat. Társalgó pedig üres, mivel nem ismert az oldal. Most pedig nem kell itt belekötni mindenbe. Mondtam, akinek nem tetszik a téma, oldal miegymás, el lehet menni...
2012. okt. 10. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!