Valakinek sikerült már lebegnie?
Figyelt kérdés
Nekem a telekinézis megy, viszont a lebegés már felsőbbrendű mágia, így kíváncsi lennék, tud-e valaki már. Egy személyt ismertem aki igen, de többiek?2012. okt. 5. 10:11
1/93 Tom Benko válasza:
Akasztott ember, ejtőernyős, űrhajósok, műrepülők, légballonosok...
3/93 Antimod válasza:
Testen kívüli állapotban lebegésről már hallottam, "testen belüliben" lebegésről még nem.
4/93 anonim válasza:
Előző vagyok!
Viccet félretéve nem. És mi az a telekinezis?
5/93 anonim válasza:
Két nagy tál babfőzelék után pár órával igen. Csak a talaj felé kell irányítani a kilövelő gázcsóvát. A hatás-ellenhatás elve alapján percekre is a levegőben maradhatsz.
6/93 anonim válasza:
Igen, de ha telekinézis megy, akkor nem fogsz tudni lebegni. Vagy az egyik vagy a másik és ezt születése előtt dönti el az ember, szóval nem is tudsz rajta változtatni. Biztos megvolt az okod, hogy a telekinézist válaszd, több hasznát veszed az életutadon. Én a lebegést választottam, mert engem ez segít.
7/93 anonim válasza:
Azt már én is kérdeztem, hogy mi az a telekinézis. A lebegő mágusok azt a magyarázatot adták, hogy dolgozott egy Teleki Gábor nevű gyerekfelügyelő a Vakok Iskolájában. Nagyon hasonlított az egyik gyerekre, az igazgató egyszer a tanáriban megkérdezte, hogy melyik a gyerek és melyik a pedagógus. Erre válaszolták állítólag, hogy a Teleki néz is, az a különbség. Innen maradt rá ez a kifejezés az ezotériára, mely sok forrásból táplálkozik.
8/93 anonim válasza:
Mekkora dolgokat sikerült megmozgatnod telekinézissel ?
Gyakorold a telekinézist annyit, hogy már nagyobb/nehezebb dolgokat tudjál mozgatni. Ha ez sikerült, akkor már magadat is mozgathatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!