Van-e itt nyitott gondolkodásmóddal rendelkező, mágia iránt érdeklődő személy(ek), aki egyedül járja az útját, viszont attólmég szeretne néha gondolatokat/tapasztalatokat cserélni?
Figyelt kérdés
Mert én igen.2021. nov. 26. 21:13
571/2705 A kérdező kommentje:
Értem. Akkor ez elől nincs menekvés. Nekem 180 fokkal fordult meg az életem 18 évesenn (ez a helyes kifejezés?), de rólam úgy lett letépve a vallás, mint egy ragtapasz. Még jó, hogy az űrt nem egyébbel töltöttem ki. Amúgy én hiszek a sorsban, de nem mint valamiben, ami kőbe biztosan kőbe van vésve és nincs semmi más. Hanem mint egy általános terelő, fontosabb események meghatározója, ha nem teszel ellene tudatosan semmit, hanem úszol az árral. Így nézve viszont sokszor elgondolkozhatnék, de nincs értelme, úgyhogy nem teszem, hogy miért kellett akkora fordulópontnak lennie.
2021. dec. 20. 13:13
572/2705 Grimfox válasza:
Hát, a 18. év nekem is fordulópont volt. Előtte a 14 is, csak az a jó(?) irányba.
Szerintem ez nem olyan, hogy van e menekvés, vagy nincs. Ez kb olyan, mintha azt mondanám, a vesém elől nincs menekvés. Csak ez nem a test része, hanem a szellemé. Egy alapvető igény.
573/2705 A kérdező kommentje:
Én pontosan tudom, hogy hol lennék ebben a pillanatban, mit csinálnék, ki lenne a férjem, mennyi gyerekem lenne, mit dolgoznék stb.. ha az az egy dolog nem történik és nem tudom eldönteni, hogy az volt-e a sors vagy ez a sors vagy mi történik. :) Az biztos, hogy például amikor véglegesen elvált az utam attól a bizonyos fiatalembertől, akkor vele álmodtam, különböző idős alakjai sétáltak felém a tömegben, miközben kerestem. Rákerestem a facebook-on és kiderült, hogy akkoriban volt az esküvője.
2021. dec. 20. 13:49
574/2705 Grimfox válasza:
Én nem tudom hol lennék, még azt sem, hogy milyen lennék. Már arra sem nagyon emlékszem, milyen voltam előtte. Vagy hogy milyen akartam lenni akkoriban.
575/2705 A kérdező kommentje:
Én emlékszek, de attólmég nem tetszene jobban az az énem, inkább csak másmilyen. Olyan, mint egy párhuzamos univerzum.
2021. dec. 20. 14:11
576/2705 Grimfox válasza:
Legalább a mostani helyzettel elégedett vagy. Vagy legalább is vagy annyira elégedett, mint azzal lennél, ami akkor megváltozott.
577/2705 A kérdező kommentje:
Hm.. Nem tudom elégedettségi skálán beállítani a helyzetet, nem hasonlíthatom a macskát az egérhez. Elégedett nem vagyok.
2021. dec. 20. 14:38
578/2705 Grimfox válasza:
Igaz. Az hogy az az éned nem tetszene jobban, még nem jelenti, hogy a mostanival elégedett vagy. Kicsit félreértelmeztem a mondatot.
579/2705 A kérdező kommentje:
Azért sajnálom néha, de nem tehettem semmit. Néha pedig örülök.
2021. dec. 20. 14:46
580/2705 Grimfox válasza:
Annak a változásnak, amit 14 évesen tapasztaltam, én csak örülök. Amit 18 évesen, annak sohasem örültem. Mondjuk más jellegű fordukópontokról van szó mindkettőnk esetében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!