Kérdezni szeretném, hogy még vannak-e rajtam kívül emberek, akik hiszik, hogy ez nem elég, ami a mi világunk, hogy többnek kell lennie valahol, valahogy?
"Érzem a varázslatot a természetben, magamban" azt a varázslatot úgy hívják, hogy élet :) és tényleg varázslatos.
Ha azt érzed, hogy nem elég a mi világunk annak az is lehet az oka, hogy nem láttál még belőle eleget. Az embernek leesik az álla ha jobban körülnéz.
De ha azon a vonalon akarsz elindulni amit a kérdésed sugall. Hát rajta. Keress olyanokat akik hasonlítanak rád. Csak nagyon vigyázz, mert az ilyen ezós/misztikus/okkult körökben szinte kivétel nélkül csak lehúzni akarnak. Táplálják benned a hitet, hogy különleges vagy mindaddig, amíg meg nem veszel minden vackot a könyveiktől kezdve a kristályaikon keresztül a különböző "szolgáltatásokig"...
"Nem eleg"
"kicsi nekem ez a haz rugjuk kinaznoldalat"?
"addig nyujtozkodj amig a takarod er"
nem olvastam el semmit meg, de ennyi alapjan ugy tunik hogy csak arrol van szo ami altalanos "hiany"
nem vagy eleg: szep, gazdag, okos, eros, "hatalmas" stb.
Veled vagyok, látom, hogy ébredezik a lelked.
Nem kell a sötétséggel menned.
Tudod, mi e világ sötétsége?
A társadalom.
Ahogyan megjelenik.
Ahogyan kialakul.
Szimbolika:
A mágia-, varázslat nélküli világ a "teremtés előtti" világ.
Magyarul mondva:
a sivatag, a sötétség, a puszta.
Nem szegánységre, hanem gazdagságra vagytok elhíva.
Kevesek lopnak meg sokakat a látható világban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!