Hogyan lett a világunk?
ki mibe hisz?
isten vagy evulució(fejlodés)
és ha evulció,akkor hogyan kezdődőt stb... ha isten akkor részletes leírást..köszi
Én a világegyetem kialakulásáért nem Istent tartom felelősnek
Én a föld kialakulásban sem gondolok arra hogy isten műve lenne. Nem vagyok vallásos, így az Ádám-Éva verziót, és az isten alkotta világot csak szép vallású mesének tudom be.
A tudományban hiszek. Részletesen nem írom le, Ha érdekel akkor nézzél sperktumon, vagy a national Geographic vagy akár a Discovery Science csatornán erről szóló dokuentum filmeket. Mind a tudomány mid a vallásos verziót is bemutatják ezer féleképpen.
Kicsit értelmetlen a kérdésed!De amire tudok válaszolók.
Na szóval,az én nézőpontom szerint ,a világegyetem keletkezéséhez ,kellet valami felsőbrendű intelligencia ,ami beindított egy nagyon bonyolult körfolyamatot,és ez az intelligencia minden felett áll,ami minden fizika törvényt meghatározz,és mindig törekszik a harmoniára,ez alatt nem kivétel a születés és a halál sem.
Azt mondom,hogy nagy csoda ,hogy meg teremtödőtt,az univerzium,még nagyobb az ,hogy van élet földön,de a legeslegnagyobb csoda ,az ,hogy emberek vagyunk,és tisztában vagyunk azzal,hogy mi zajlik körülöttünk,és nagyon hálásak lehetünk ,ezért a tudásért,mert egy ajándék.
Örökké fogva van.
Nem alkotja senki.
Általunk keletkezik.
Igazságaink és hazugságaink teremtik.
A hit vak.
Mondj igazat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!