Van-e itt nyitott gondolkodásmóddal rendelkező, mágia iránt érdeklődő személy(ek), aki egyedül járja az útját, viszont attólmég szeretne néha gondolatokat/tapasztalatokat cserélni?
Pedig én készségesen váltogattam az egyes és a többes szám között.:)
Hatalmas életerő van benned.
Akkor megteremtetted magadnak a lehető legproblémamentesebb környezetet. Mitől tudsz dühös lenni?
Más kérdés: Te mit tennél egy olyan tárggyal (ha tennél valamit egyáltalán), amit álmodban odaadnak neked és azt mondják, hogy ez fog vigyázni rád? (Nincs üldözési mániám, nem tehetek róla, hogy ezt álmodtam..:) Megfogadtam a tanácsod, úgyhogy hiába nem ugyanúgy nézett ki, mint a valós tárgy, de tudom, holy mi az és azt is, hogy hol van. Ami érdekes, hogy a ,,valóságban,, ezen a tárgyon van egy felirat: ,,I am that I am.,, Egy teljesen komolytalan kis figurán.
Sok dologtól dühös tudtam lenni, most már kevesebb ilyen van. De nagyjából attól, amitől minden normális ember.
Ha olyan álomról van szó, ami hatással van rám(én erős álomnak hívom, mert nagyon élénken emlékszek, vagy úgy ébredek belőle, mint aki maratont futott), akkor végiggondolnám, hogy mitől véd meg, miért kell rám vigyázni. Vagy egy különleges helyen tartanám a szobámban, vagy pedig magammal hordanám, amolyan kabbalaként. Ezen kívül még az jut eszembe, hogy az álombeli, vagy valóságos kinézet alapján megpróbálnék rájönni, mit szimbolizált az adott tárgy az álomban, mert lehet hogy nem maga a tárgy fog megvédeni, vigyázni rád, hanem az, amit szimbolizált. A felirat ha jól értelmezem azt jelenti, hogy "vagyok ami vagyok". Önazonosság, önismeret, helyes önértékelés. A tudatosság személyedre vonatkozó, mélyre nyúló része. Ez csak akkor igaz, ha a felirat a fontos. Ha a tágy a fontos, akkor az álombeli kinézetéből rájöhetsz, mit szimbolizál. Azon is el kéne gondolkodni hogyan jutottál hozzá, mert ez is irányt mutathat a szimbolikához. Szóval jah. Szokás szerint túlgondolnám, és túlbonyolítanám :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!