Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Van-e itt nyitott gondolkodásm...

Van-e itt nyitott gondolkodásmóddal rendelkező, mágia iránt érdeklődő személy(ek), aki egyedül járja az útját, viszont attólmég szeretne néha gondolatokat/tapasztalatokat cserélni?

Figyelt kérdés
Mert én igen.

2021. nov. 26. 21:13
❮❮ ... 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 ... ❯❯
 581/2705 A kérdező kommentje:
Honnan tudod?
2021. dec. 20. 15:35
 582/2705 Grimfox ***** válasza:
100%
Honnan tudom, hogy más jellegű fordulópontokról van szó? A korábbi elmondottak alapján neked nem az változtatta meg gyökeresen az életed, hogy 18 évesen, érettségi előtt két nappal kaptál idegösszeomlást. Amit kivettem a mondandódból az az volt, hogy egy személlyel kapcsolatos változásról van szó.
2021. dec. 20. 15:52
 583/2705 A kérdező kommentje:

Pedig én készségesen váltogattam az egyes és a többes szám között.:)

Hatalmas életerő van benned.

2021. dec. 20. 16:35
 584/2705 Grimfox ***** válasza:
100%
A valóság az, hogy mindig is sokkal kevesebb életerő volt bennem, mint az átlagban. Már születésemtől kezdve, bár akkor még nem látszott meg. Már a 20-as éveimet tapostam, amikor erre rájöttem. Makacsság, na az van bőven. Szerintem életerő helyett is az kering az ereimben. Meg cukor...Ha akaraterőm lenne annyi, mint amilyen makacs vagyok, szerintem röhögve leráztam volna magamról az idegösszeomlást már másnapra.
2021. dec. 20. 16:52
 585/2705 A kérdező kommentje:
Hatalmas makacsság, az sem rossz. Az biztos, hogy nem sajnáltatod magad egész nap. Egy önsajnáltató hozzászólást nem láttam még tőled.
2021. dec. 20. 16:56
 586/2705 Grimfox ***** válasza:
100%
Pedig előfordul. Általában olyankor, amikor hosszabb ideje vagyok nagyon rosszul. De eléggé "rutinos vagyok" így 15 év után. Ha nem muszáj, nem zaklatom vele a környezetem. Mondjuk ahogy látod, és ahogy mondtam is, titkot sem csinálok belőle.
2021. dec. 20. 17:36
 587/2705 A kérdező kommentje:
Pont ezaz, hogy ilyen egészséges hozzáállásod van. Más meg azon hisztizik egy napot, ha nem vitték el a szelektív hulladékot..
2021. dec. 20. 17:57
 588/2705 Grimfox ***** válasza:
100%
Igyekszem a lehető legtöbb stresszforrást kizárni. Amolyan elkerülő magatartásként. Nem egészséges, mert a betegség folyománya, de SOKKAL egészségesebb, mint minden apróságon felhúzni magam. Dühös amúgy is nagyon nem szeretek lenni. Fiatal koromban eléggé könnyen dühbe jöttem, és voltak dühkitöréseim is. Ez ugye nem tartható állapot felnőttként, meg a szellemi életnek sem tesz jót, a pszichés betegségeknek pláne. Úgyhogy megtanultam kontrollálni, de még így is nagyon rossz érzés dühösnek lenni.
2021. dec. 20. 18:22
 589/2705 A kérdező kommentje:

Akkor megteremtetted magadnak a lehető legproblémamentesebb környezetet. Mitől tudsz dühös lenni?

Más kérdés: Te mit tennél egy olyan tárggyal (ha tennél valamit egyáltalán), amit álmodban odaadnak neked és azt mondják, hogy ez fog vigyázni rád? (Nincs üldözési mániám, nem tehetek róla, hogy ezt álmodtam..:) Megfogadtam a tanácsod, úgyhogy hiába nem ugyanúgy nézett ki, mint a valós tárgy, de tudom, holy mi az és azt is, hogy hol van. Ami érdekes, hogy a ,,valóságban,, ezen a tárgyon van egy felirat: ,,I am that I am.,, Egy teljesen komolytalan kis figurán.

2021. dec. 20. 19:05
 590/2705 Grimfox ***** válasza:
100%

Sok dologtól dühös tudtam lenni, most már kevesebb ilyen van. De nagyjából attól, amitől minden normális ember.

Ha olyan álomról van szó, ami hatással van rám(én erős álomnak hívom, mert nagyon élénken emlékszek, vagy úgy ébredek belőle, mint aki maratont futott), akkor végiggondolnám, hogy mitől véd meg, miért kell rám vigyázni. Vagy egy különleges helyen tartanám a szobámban, vagy pedig magammal hordanám, amolyan kabbalaként. Ezen kívül még az jut eszembe, hogy az álombeli, vagy valóságos kinézet alapján megpróbálnék rájönni, mit szimbolizált az adott tárgy az álomban, mert lehet hogy nem maga a tárgy fog megvédeni, vigyázni rád, hanem az, amit szimbolizált. A felirat ha jól értelmezem azt jelenti, hogy "vagyok ami vagyok". Önazonosság, önismeret, helyes önértékelés. A tudatosság személyedre vonatkozó, mélyre nyúló része. Ez csak akkor igaz, ha a felirat a fontos. Ha a tágy a fontos, akkor az álombeli kinézetéből rájöhetsz, mit szimbolizál. Azon is el kéne gondolkodni hogyan jutottál hozzá, mert ez is irányt mutathat a szimbolikához. Szóval jah. Szokás szerint túlgondolnám, és túlbonyolítanám :D

2021. dec. 20. 19:16
❮❮ ... 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!