Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Van-e itt nyitott gondolkodásm...

Van-e itt nyitott gondolkodásmóddal rendelkező, mágia iránt érdeklődő személy(ek), aki egyedül járja az útját, viszont attólmég szeretne néha gondolatokat/tapasztalatokat cserélni?

Figyelt kérdés
Mert én igen.

2021. nov. 26. 21:13
❮❮ ... 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 ... ❯❯
 591/2705 A kérdező kommentje:

Ne tudd meg, mennyire szeretem túlgondolni az ilyesmit. :)

Ez mindenképp erős álom volt, mert már álmomban tudtam, hogy melyik tárgy és hogy fontos, mert tudom, hogy mi van ráírva. Amit a szöveg nekem jelent: ,,Ehye aser ehye,, ,,I am that I am,, ,,I will be what I will be,,

A tárgy nem az enyém, garázspakolás közben került elő. Meg is lepődtünk a feliratán. Amikor előkerült, végeztem olyan rituálékat, amiben ezek a mondatok szerepeltek, de ahhoz nem tudom kötni.

Kinézete alapján ÉS MOST értettem meg. Az amulet, amiről írtam... Férfi sétapálcával, mágus, aki készítette.

2021. dec. 20. 19:41
 592/2705 A kérdező kommentje:
Viszont, attólmég teljesen ahhoz a figurához kötöttem álmomban.
2021. dec. 20. 19:44
 593/2705 Grimfox ***** válasza:
100%
Ilyen esetekben jön jól, ha az ember tud elmélkedő meditációt végezni. Az ott felmerülő képek hasonlóak az álomhoz, csak sokkal tudatosabb vagy, mint álmodban, és irányítasz. Meditációban rá lehetne kérdezni az álom tartalmára, és a valós tárgyra is, ezek kapcsolatára, és az egész összegzett jelentésére.
2021. dec. 20. 19:57
 594/2705 A kérdező kommentje:

Grimfox: ,,Menjél elmélkedő meditálni!,,

Én : Ok, csak hagy igyam meg a kólám. :)

2021. dec. 20. 20:01
 595/2705 Grimfox ***** válasza:
100%

Nem mondom hogy menj. Másként is meg lehet oldani. Van akinek ösztönösen felszínre törnek a válaszok az álmaira. Csak megjegyeztem, hogy ilyenkor az egy hasznos dolog.

Én már megittam a kólám úgy 10 perce, de lehet nem kellene, amikor ilyen erős front, és telihold is van. Érdekes lesz így aludni. Megint piszok furákat fogok álmodni.

2021. dec. 20. 20:49
 596/2705 A kérdező kommentje:

Egy pohárnyit, fél litereset vagy egy nagy üveggel?:)

Szeretsz álmodni? Akartam kérdezni már, hogy vezetsz-e álomnaplót, Book of Shadows vagy akármilyen naplót? Én álomnaplót biztosan nem vezetek, esetleg felírom, ha vmi extra volt (és ha van kedvem), mert annyit álmodok, hogy nincs időm és energiám felkelés után körmölni..

2021. dec. 20. 20:54
 597/2705 Grimfox ***** válasza:
100%

Pohárnyit, de az a pohár fél literes. Nyáron volt hogy három ilyen úgy eltűnt egy nap alatt, mintha nem is lett volna. Nem vagyok épp egészségtudatos, ha étkezésről, vagy folyadékról van szó. Illetve tudom, hogy nem jó, csak nem foglalkozok vele.

Nem szeretek álmodni, de nem is utálom. Amolyan semleges. Nem vezetek álomnaplót. Ha valami olyat álmodok, azt nem szoktam elfelejteni. Legalább is addig nem, amíg fontos. Árnyak könyvét sem írok. Ha fix módszerekről van szó, azok szanaszét vannak különböző papírfecniken, jegyzetként. Próbáltam összegyűjteni őket párszor, de olyan gyakran módosítom a már létező módszereket is, hogy fölösleges. Meg amúgy se találom meg, hova jegyeztem föl.

2021. dec. 20. 21:07
 598/2705 A kérdező kommentje:

Káros kóla szenvedély. :)

Árnyak könyvét úgy vezetni én sem vezetek, hogy mindent beleírnék, csak amit semmiképp sem szeretnék elfelejteni (azt sem mindig..), és vázlatokat, amik jól jönnek még. Én szeretek álmodni.

2021. dec. 20. 21:38
 599/2705 Grimfox ***** válasza:
100%
Én inkább összeszedtem azt, hogy amit tudok, az hogyan működik. Írtam róla egy amolyan "tanulmányt". Igazából a csoportnak írtam előadásként, ahová járok, de megszerkesztettem, hogy olyan legyen, mint egy informatív tanulmány, és bővítem, korrigálom, amikor új dolog kerül a képbe, vagy valamit átgondoltam, és javításra szorul. Csontváz tanulmány, azaz teljesen kilúgoztam belőle minden misztériumot, és az energetikai részt is kihagytam. A szellemvilágot úgyszintén. Tényleg csak egyszerű működési elvek. Ez elég ahhoz, hogy adott problémára a leírt ismeretek alapján bármikor tudjak egy új, vagy módosított régebbi módszert készíteni. Mondjuk annak, aki a mágiában a titokzatosságot, és izgalmakat keres, annak piszok kiábrándító olvasmány. Gondolkozam már rajta, hogy egy szimbólumgyűjteménnyel kiegészítem, de az embereknek általában más elképzeléseik vannak a mágiában használt szimbólumokról, mint nekem. Marad saját használatra, a szimbólumokat pedig magamtól is ismerem.
2021. dec. 20. 22:11
 600/2705 A kérdező kommentje:
Érdekesen hangzik. Mennyire kiábrándító? Olyan szinten, mint amikor elmondják egy gyereknek, hogy nincs Mikulás (de van!:)) vagy úgy, mint amikor megtudod egy varázstrükk kivitelezésének módját? El is lehet olvasni valahol? Milyen a te elképzelésed a szimbólumokról?
2021. dec. 20. 23:28
❮❮ ... 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!