Van-e itt nyitott gondolkodásmóddal rendelkező, mágia iránt érdeklődő személy(ek), aki egyedül járja az útját, viszont attólmég szeretne néha gondolatokat/tapasztalatokat cserélni?
Nem élesebb az én szaglásom sem, mint neked(valószínűleg), csak nagyon odafigyelek a szagokra. Tudom őket követni, keresve, hol erősebb, hol gyengébb.
A wizard a varázsló így hagyományosan. A sorcerert gyakrabban használják a sötétebb dolgokat művelőkre. A warlockot pedig szinte kizárólag. Bár eredetileg a boszorkányság férfi művelőire alkalmazták. Kb boszorkánymesternek lehetne fordítani. (mert a boszorkányférfi hülyén hangzik)
Nem nagyon szoktam megnevezni azt, amit csinálok. Ha nagyon meg kellene nevezni, okkultizmussal foglalkozok, mert inkább az elméleti kutatás alapján ültetek át dolgokat gyakorlatba. Szóval talán okkultista? Egy időben ennek soroltam be magam, de már ennek sem. Túl sokféle dologgal foglalkozok, de a többségével nem elég mélyen. Valószínű a leghitelesebb megnevezés a kontár, vagy sarlatán lenne.
:D Önkritikád, az van. Grimfox, a kontár. :D Grimfox, a sarlatán. :D Grimfox, a móka elrontója, mert nem lehet szerelmi kötést, átkot, kótyonfittyet csinálni miatta. :D
Grimfox, az okkultista jól hangzik.
Lehet csinálni, csak ingatni fogom a fejem, hogy ejnye. Amúgy tipikusan az a "fun at parties" alkat vagyok. Nem véletlen nem járok sűrűn emberek közé.
De ez nem önkritika volt, csak tények. Felszínesen rengeteg dologról van információm. De csak felszínesen. Mélységében szinte semmit nem ismerek. Akárcsak a kontár a régi céhrendszerben, aki nem lehetett az adott céh tagja, mert nem rendelkezett a megfelelő ismeretekkel, képességekkel(vagy plénzzel, hogy megvendégelje a céh fejeseit)
El tudom képzelni. :)
Jó, felszínes rengeteg ismeret vagy mélyreható de csak szűk körben? Melyik a jobb? Mi van, ha csak azzal állsz szemben, hogy minél többet tudsz, annál inkább rájössz, hogy mennyire keveset?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!