Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Van-e itt nyitott gondolkodásm...

Van-e itt nyitott gondolkodásmóddal rendelkező, mágia iránt érdeklődő személy(ek), aki egyedül járja az útját, viszont attólmég szeretne néha gondolatokat/tapasztalatokat cserélni?

Figyelt kérdés
Mert én igen.

2021. nov. 26. 21:13
❮❮ ... 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 ... ❯❯
 671/2705 A kérdező kommentje:

Igen, jobb úgy.

Én ilyen harmadik szem nyitogatásról nem is hallottam (csak itt), butaságnak tartom. Semmi szükséged rá ,,normál,, körülmények között. Meglepő volt, hogy látod vagy meglepő volt a kinézet?

2021. dec. 23. 16:24
 672/2705 anonim ***** válasza:
Ezt mire lehet használni? (Amúgy én az vagyok ,aki már sokszor írt ide , tehát nem most leltem meg a kérdést :D)
2021. dec. 23. 17:20
 673/2705 Grimfox ***** válasza:
100%

Rengeteg könyv van harmadik szem nyitogatásról, de mind úgy kezeli, mintha ez egy létező, de inaktív dolog lenne. Ha az valakinek inaktív, akkor agyhalott. Bár jobbára inkább teljesen.

Meglepő volt, hogy látok valamit, ami elvileg nem kéne, hogy ott legyen, illetve nem kéne hogy látható legyen. A kinézete nem olyan meglepő. Színes, és fényes.

Mit mire lehet használni 672?

2021. dec. 23. 17:23
 674/2705 anonim ***** válasza:
Az elementalt
2021. dec. 23. 17:26
 675/2705 anonim ***** válasza:
Vagy mireehet használni konkrét példa?
2021. dec. 23. 17:33
 676/2705 Grimfox ***** válasza:
100%

Van aki a munkája hatását küldi el vele távoli célokhoz, van aki munkát végeztet vele, kb mintha megidézne egy szellemet/démont/akármit, bár többnyire arra használják az emberek, hogy ártsanak vele másoknak. Meglepő módon...

De lehet például olyat készíteni, ami elhárít szellemi eredetű veszélyeket az alkotó, vagy az alkotó által megjelölt személy mellett, vagy a tudattalanon keresztül adott üzenetekkel megvédi fizikai eseményektől, pl csökkenti a baleset veszélyét. Tud hasznos lenni, ha valaki találékony, a hátulütőket pedig korábban olvashattad. Ugyanakkor nagyon kevés dolog van, amit egy elementál tud csak megcsinálni, és egy ember nem képes rá saját erőből.

2021. dec. 23. 17:45
 677/2705 A kérdező kommentje:

Azt gondoltam, hogy nem itt találták ki, csak én nem futottam máshol még össze a harmadik szem nyitogatással.

Színes és fényes micsoda/kicsoda?:)

#672 Szerintem sejtettük, hogy te vagy az. :) Lehet még használni önmagad boostingolására pl önbizalmat adhat fiúk/lányok társaságában, megnyugtathat bizonyos szituációkban. Igazából a te teremtményed, te találod ki mire jó. Én akartam egyszer csinálni általános kompániát utazáshoz, de azt nem tettem meg.

2021. dec. 23. 19:24
 678/2705 A kérdező kommentje:
Tehát nagyon sokmindenre lehet használni, de egyrészt Grimfox ingatni fogja a fejét rá, másrészt elég sok energiát igénybe vesz egy tisztességes servitor létrehozása (vagy csak nekem nincs túl sok..:))
2021. dec. 23. 19:27
 679/2705 anonim ***** válasza:
És ezt h kell csinálni?
2021. dec. 23. 20:13
 680/2705 A kérdező kommentje:

Ahogy én csináltam, nagy vonalakban:

Részletesen kitaláltam a feladatot/feladatokat. Részletesen kitaláltam a kinézetet. Ezeket mind leírtam. Hívás módja, elpusztítás módja, táplálás módja. Több napon át időnként rá gondoltam. Amikor eljött a megszületésének ideje, volt egy rituálé.

2021. dec. 23. 20:35
❮❮ ... 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!