Van-e itt nyitott gondolkodásmóddal rendelkező, mágia iránt érdeklődő személy(ek), aki egyedül járja az útját, viszont attólmég szeretne néha gondolatokat/tapasztalatokat cserélni?
Figyelt kérdés
Mert én igen.2021. nov. 26. 21:13
681/2705 A kérdező kommentje:
Azt kihagytam, hogy sigilt is készítettem a nevéből és helyet is kijelöltem neki a testemen, ahol lakhat. (A sigiljét a születése után a testemre rajzolva hordtam egy ideig.)
2021. dec. 23. 20:42
682/2705 Grimfox válasza:
Először egy általában "féreg", vagy vagy "lárva" néven emlegetett parazita szellemet láttam. Ezt magamon. A színe, és viselkedése alapján kerestem meg, hogy mi a vihar lehetett. Másodjára a Pilisben láttam az erdőben valamilyen szellemet. Ezt nem tudom megmondani milyen természetű volt, nem volt időm, vagy módom, sem képességem, hogy elemezzem. Egyszer pedig egy oktató aurájának egy részét láttam, az egyik válla környékén, félig felfelé a fejéig, miközben belemerült az előadásban az egyetemen. Ez volt az egyetlen alkalom, hogy az aura olyan rétegét láttam, amit szabad szemmel, fizikailag nem lehet érzékelni. Az első esetben a lárva sárgászöld volt, és pacaszerű, tompa, szinte nem is fény, inkább csak kúszó színkeverék, a második a fák között lebegő, kb kosárlabda méretű, tisztán áttetsző, vörös gömb volt, az aurás esetben pedig csak lilára emlékszem, mert nem a teljes aurát láttam, és csak pillanatokig.
683/2705 A kérdező kommentje:
Az erdőben látottat mesélted, emlékszem. Milyen a lárva parazita szellem, mit csinál? Élősködik?
2021. dec. 23. 20:58
684/2705 Grimfox válasza:
Élősködik bizony. Amennyire én tudom, negatív érzelmekből, főképp a félelem spektrum érzelmeiből táplálkozik. Azt nem tudom, mennyire képes ezeket indukálni a jelenlétével, de ha valakiben jellemzőek a negatív érzelmek, előfordulhat, hogy ilyesmi tapad rá. Van egy régi ismerősöm, aki jobban ért ezekhez, de megszakadt vele a kapcsolatom pár éve. Nem tudom egyáltalán él e még. Nála ezt sosem lehet biztosra megmondani.
685/2705 A kérdező kommentje:
Ő az, aki egy év múlva írt vissza?
2021. dec. 23. 21:41
686/2705 Grimfox válasza:
Yupp. Amit válaszol koherens, a levélre teljesen érthetően válaszolt, csak lassan. Gondolom teljesen jó oka volt rá, hogy így válaszoljon, vagy arra, hogy már nem válaszol, csak én nem tudom ezt az okoz. Az viszont tény, hogy akkor ritkultak meg a levelei nagyon, amikor a facebook elterjedt. Gondolom főleg ott aktív. Nekem meg nincs fiókom.
687/2705 A kérdező kommentje:
Miért nincs fiókod? Én sem kedvelem a facebookot, egyszerre az előnye és a hátránya miatt, ami az, hogy nagyon fontos tér az emberek életében már.
2021. dec. 23. 23:02
688/2705 Grimfox válasza:
A hátránya nagyobb, mint ami előnye számomra lenne. Már az idegesít, hogy mobiltelefonon bárki elérhet, ha valahonnan megvan a számom neki. Az e-mail ugyanez, csak anélkül munkát sem tudnék vállalni már szinte. De facebook nélkül kényelmesen lehet élni, és nem zargatnak olyan emberek, akiket már 20 éve elfelejtettem, és jó indokkal. Meg ismerősök ismerősei, és hasonlók. Nem is beszélve a kellemes kis botrányokról, amik felröppennek évente egyszer-kétszer a facebook adatkezelésével kapcsolatban...De rövidítsük le. Aszociális, és borderline antiszociális személy vagyok, nem kell a hátamra még egy olyan púp is, mint a facebook.
689/2705 A kérdező kommentje:
Érthető. Nekem csak 1-2 ismerősöm van és azok sem ismernek. :) Én inkább csak figyelem, hogy mivel foglalkoznak épp a körülöttem élők és a marketplace-t használom dolgoj eladására, amire teljesen jó, mert sokan facebookoznak..
2021. dec. 24. 03:04
690/2705 Grimfox válasza:
Én gyűjtögető alkat vagyok, nem gondolnék arra, hogy bármit is eladjak, amit nem használok. Készíteni sem készítek olyasmi, ami eladható. A szerveimet meg tippre nem facebookon kell eladni. Bár azokért se kapnék sokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!