Van-e itt nyitott gondolkodásmóddal rendelkező, mágia iránt érdeklődő személy(ek), aki egyedül járja az útját, viszont attólmég szeretne néha gondolatokat/tapasztalatokat cserélni?
:D Grimfox, a puszta létezésed istenkáromlás.. Valakinek biztos.
Egy kis ellenségességet érzékelek a szexuális-szabadsággal szemben. Vagy csak a felhajtás nem tetszik körülötte? Hova piszkított ez a kultúra? Én egy witchcraftos facebook csoportból amúgy azért léptem ki, mert mindenki úgy csinált benne, mintha az egyértelmű lenne, hogy ha witch vagy, akkor egy k*va is. És ezt ők mondták magukról.
Lehet én vagyok az antikrisztus, csak még nem szóltak róla.
Jól érzékeled, bár nem mondanám ellenségességnek. Ellenszenvnek mondanám. Szeretek disznó vicceket mesélni, és humorizálni a szexualitás témával, de a valóságban közelebb állok a prüdériához, mint a "szexuális szabadsághoz". A heteroszexuálisok szexuális kultúrájával sem egészen értek egyet, nemhogy a különböző...változatokkal. Az persze az én dolgom, hogy egyetértek e vele, vagy sem. De amikor a visszafogott gondolkodásom miatt én vagyok a furcsa/degenerált, akkor azt azért még én is támadásnak érzem. Nem mintha tettlegesen reagálnék rá, de nem lesz szimpatikusabb sem az az ember, aki hülyének néz azért, mert nem érzem szükségét, hogy minden lyukat betömjek, mint egy becsületes matróz a hajón.
Az ezotériában, konkrétan a populáris ezotériában, és a modern "fekete mágiában" egyre jobban terjednek az olyan tanok, amik épp ellentétei az ezoterikus tanoknak. Élj a mának, éld ki a vágyaidat, keresd a beteljesülést, kövesd az ösztöneidet(még ha azok természetellenesek is), és így tovább. Amit te említettél, az pedig jól mutatja, hogy a szexualitást is összemossák az eredetileg ettől független tanokkal. A boszorkányokról a keresztények ugyan tanították, hogy feslett erkölcsűek voltak, és a sátánnal orgiáztak, de ez csak a keresztény propaganda volt. A boszorkány gyakorlatilag gyógyító, tanácsadó, és közvetítő volt. A kereszténység nem tűrte az ilyen konkurenciát.
De itt jön be az ikerláng, és hasonló okosságok is. Misztikus, felsőbb rendelésű jelentést akarnak adni a vágyaiknak, érzelmeiknek. Mintha csak legitimizálni akarnák a vágyakozásukat, ami sok esetben igaz is, mert van aki azonos neműben, vagy épp már házas személyben találja meg az "ikerlángját". Bocs, hogy így bő lére eresztettem, csak ezt nem tudom még elég röviden megfogalmazni. Amúgy is hajlamos vagyok a szófosásra. Tippre feltűnt mostanra.
Lehet, de kétlem.
Ez egy kényes téma úgy általában. Le lehet süllyedni az állatias ösztönökig, lehet magas lóról prédikálni az erkölcsökről, lehet csak kémiának mondani a szerelmet. Hm.
Vicces, hogy akkor abban a bizonyos csoportban pont a kereszténység lencséjén át tekintenek magukra és aszerint viselkednek..
Igen, feltűnt a bőbeszédű írásod. Szeretném eltanulni tőled.
Nem wicca "boszorkány" csoport volt véletlen a szóban forgó csoport? Ha wiccák voltak, akkor is eltorzult nézeteket vallottak ebben a témában, de akkor legalább érthetőbb a dolog. Ha nem wiccák voltak, akkor meg előfordulhat, hogy a boszorkánysággal indokolták, ezt használták ürügyként, hogy kiélhessék a vágyaikat. Bármelyik is igaz, ez a nézetük mindenképpen tudatlanságból fakadt.
724, mi volt az, amivel próbálkoztál? Milyen céllal próbáltál fehér mágiát használni?
Szerintem wicca volt. Bitchy witch és/vagy rainbow unicorn.
Egy pagan norse mythology csoportból pedig azért léptem ki, mert már annyi Thor's hammer nyakláncot láttam, hogy a fülemen jött ki. Ott az ékszerekeiket mutogatják. Esetleg baltát/kést, de főleg ékszereket. (És kb fogalmuk sincs, hogy melyik istenségnek mi a tevlékenységi köre, ezért általában rossz ajtón kopogtatnak.)
724 Mi sikerült/ mi nem sikerült?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!