Van-e itt nyitott gondolkodásmóddal rendelkező, mágia iránt érdeklődő személy(ek), aki egyedül járja az útját, viszont attólmég szeretne néha gondolatokat/tapasztalatokat cserélni?
Figyelt kérdés
Mert én igen.2021. nov. 26. 21:13
761/2705 Grimfox válasza:
Ha meg te mész oda hozzá, hogy "figyi, mi az ott a válladon, amit csak egy pillanatra lehetett látni?" akkor meg téged nézne creep-nek. Meg mindenki más az adott járaton.
Vannak direkt olyan módszerek, amik különböző szmbólumokat tartalmazó gondolatformákat használnak. Lehet hogy egy egyszerű védelem volt felrakva a fickóra, és éppen találkozott azzal az adott dologgal, ami ellen védenie kellett volna az illetőt, ezért aktívabb volt, mint általában, és te megláttad. Vagy bármi más, ha nem védelem, ami pont akkor volt aktív, amikor láttad.
762/2705 A kérdező kommentje:
Hát igen...
Vagy tőlem védte. :O
2021. dec. 25. 20:49
763/2705 Grimfox válasza:
Gondolod csinálsz olyasmit, amitől másoknak meg kéne védenie magukat?
764/2705 A kérdező kommentje:
Akkor még nem is foglalkoztam ilyesmivel.
2021. dec. 25. 21:00
765/2705 A kérdező kommentje:
A válaszom amúgy nem kitérőnek szántam és nem is akartam sejtetni vele semmit.
2021. dec. 25. 21:04
766/2705 Grimfox válasza:
Lehet éppen az volt a célja, hogy valaki figyeljen rá-pl nők, és mivel te nem csak bambultál a tömegben, várta, hogy mi lesz.
767/2705 A kérdező kommentje:
Akkor a terve még erősen incomplete volt. :)
2021. dec. 25. 21:36
768/2705 Grimfox válasza:
Lehet hogy ki kéne próbálni a gondolatforma alkotását szimbólum tartalommal. Eddig csak verbális információval töltöttet próbáltam, vagy közvetlen fogalommal formálni. A verbális annyira nem jött be. Nehéz rövid, és lényegretörő információt verbálisan gondolatformává alakítani.
770/2705 Grimfox válasza:
Melyiket? A verbálisat, a közvetlen fogalommal, vagy a szimbólummal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!