Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Van-e itt nyitott gondolkodásm...

Van-e itt nyitott gondolkodásmóddal rendelkező, mágia iránt érdeklődő személy(ek), aki egyedül járja az útját, viszont attólmég szeretne néha gondolatokat/tapasztalatokat cserélni?

Figyelt kérdés
Mert én igen.

2021. nov. 26. 21:13
❮❮ ... 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 ... ❯❯
 751/2705 A kérdező kommentje:
24. éjfélkor. Akkor az gyakorlatilag 12.25. 00:00?
2021. dec. 25. 19:49
 752/2705 A kérdező kommentje:
Szerintem ugyanakkor lesz holnap, amikor szokott nálatok lenni vasárnaponként.
2021. dec. 25. 19:50
 753/2705 Grimfox ***** válasza:
100%
Ha jól rémlik, szenteste van éjféli mise. Azaz tegnap volt.Húsvétkor is van szerintem. De ez csak "(un)educated guess"
2021. dec. 25. 19:51
 754/2705 A kérdező kommentje:
Igen, az éjféli tegnap volt. Húsvétkor nincs, ez csak karácsonyi extra.
2021. dec. 25. 19:53
 755/2705 A kérdező kommentje:
Nagypénteken van csonka mise, Nagyszombaton körmenet, Húsvétvasárnap húsvéti mise. Villogok itt.....:D
2021. dec. 25. 19:55
 756/2705 Grimfox ***** válasza:
100%
Meg se vagyok keresztelve, életemben nem voltam egy keresztény szertartáson sem. Bár valami hasonlón voltam asszem. Édesanyám kolléganője ha jól rémlik pünkösdista volt, és mintha a lánya keresztelőjén én is itt lettem volna, de ez kb annyiból állt, hogy énekeltek, valami random ember mondott pár sort, aztán bemásztak egy medence vízbe a gyerekkel. Ezt nem igazán nevezném szertartásnak.
2021. dec. 25. 20:04
 757/2705 A kérdező kommentje:
Az már elég messze van a római katolikustól, a görögtől meg pláne. Láttál tv-ben misét?
2021. dec. 25. 20:08
 758/2705 A kérdező kommentje:
Ma sokszor eszembe jut egy esemény évekkel ezelőttről: Utaztam este hazafele hullott a hó, tömegközlekedés megállójában várakoztam. Elsétált előttem keresztbe egy férfi a tömegben és egy pillanatra felvillant valami jel (kb tenyérméretű, nem tudtam kivenni semmit belőle) a vállán, eszrevette, hogy észrevettem. Utána ugyanazon a járaton utaztunk pár megállót és figyelt engem és én is őt. Aztán leszálltam. Vmi tipp?
2021. dec. 25. 20:14
 759/2705 Grimfox ***** válasza:
100%

Hát, ami ezeknél a neokeresztény dolgoknál messzebb van a katolikustól, az már iszlám, vagy brahmanizmus...Nem láttam még tévében sem. Csak úgy körvonalakban van meg a dolog, mert alapvetően mágikus rituáléról van szó.

Több tippem is van, egyik sem megalapozott. Első, ami kevéssé misztikus-észrevette az arcodon a változást a "semleges tömegbe olvadó" kifejezésről valami másra. Mivel felfigyelt rád, ezért tovább figyelt, mert vagy érdekelted, vagy kíváncsi volt, miért váltottál kifejezést, amikor megláttad. Egy kicsit okkultosabb, hogy tényleg azt vette észre, hogy rájöttél, van valami rajta, amit amúgy nem szoktak látni, és kíváncsi volt, hogy szándékosan, vagy csak random vetted észre. Akár még kíváncsi is lehetett rá, hogy kiféle-miféle ember, aki észevette.

2021. dec. 25. 20:27
 760/2705 A kérdező kommentje:

Igen, ceremoniális rituálé. 45-60 perc Vannak közösen mondott szövegek, van csak a pap beszél, felolvasás, énekek, felállás, leülés, térdelés, Krisztus testévé és vérévé változatott kenyér (ostya) és bor (nem mindig) elfogyasztása... Elég bonyolult, amíg bele nem tanulsz, de ugye általában kisgyerekként megtanulod.

Random vettem észre. Azóta is foglalkoztat. Valószínüleg most rólad jutott eszembe, mert magas, vékony testalkatú ,szakállas férfi volt. Nem szeretem az örök rejtélyeket. >:< Persze annak sem lett volna semmi értelme, ha oda jön hözzám, mert miért tenné, ha nem egy creep és amúgysem tudom mit láttam.

2021. dec. 25. 20:37
❮❮ ... 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!