Van-e itt nyitott gondolkodásmóddal rendelkező, mágia iránt érdeklődő személy(ek), aki egyedül járja az útját, viszont attólmég szeretne néha gondolatokat/tapasztalatokat cserélni?
Leltem valamit wikipédián az elementálról. Igazából az sincs leírva ,hogyan kell csinálni:( mindegy . Elvileg ezt a négy lényt lehet használni ( ?) Sellő,manó,szalamandra és szilf . Ez egy kicsit vicces. Mert ezek nem is léteznek , de odavolt írva ,hogy tűz elem stb . Vélemény?
Amúgy kérdező végül mi lett a talizmános dologgal?
11111616 Servitor akármilyen lehet, amilyet csak akarsz, te találod ki hogy néz ki, mi a feladata stb.. Nem csak 4 féle.
Vegigolvastad a kommenteket és még az elején a medálomra gondolsz?
Sokan vannak, akik az elementál szót a négy őselem szellemeire értik. Vannak, akik vegyítik, elementál, mint mesterséges szellemi szolga, amit a négy elem egyikéből, vagy több elem keverékéből hoznak létre, és vannak akik úgy használják a szót, ahogy én. Amit én elementálnak hívok, a kérdező azt servitor néven emlegeti.
Amit te találtál, az a négy klasszikus őselemet képviselő szellemek neve. Bár a manót még sosem láttam. Gnómot szoktak használni rá. Valójában csak víz szellem, föld szellem, tűz szellem, és levegő szellem. De róluk sem állítható, hogy az őselemből állnak. Csak vonzódnak hozzájuk, az életterük részét képezik az őselemben gazdag helyek. Mivel az őselemeket is csak képletesen kell érteni, ezért nem érdemes a szellemeket sem így kategorizálni, de régi szokás, lassan enyészik el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!