Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Van-e itt nyitott gondolkodásm...

Van-e itt nyitott gondolkodásmóddal rendelkező, mágia iránt érdeklődő személy(ek), aki egyedül járja az útját, viszont attólmég szeretne néha gondolatokat/tapasztalatokat cserélni?

Figyelt kérdés
Mert én igen.

2021. nov. 26. 21:13
❮❮ ... 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 ... ❯❯
 831/2705 anonim ***** válasza:
Külső segitőként gondolok rá. Mintha történt volna velem régebben valami aminek az "ő" segítségeként tulajdonitottam be ,azóta 3 rókás kép is van a szobámban viszont azt ,hogy akkor miért hittem,hogy ő segíthetett már nem tudom lehet csak annak akartam betulajdonitani. Igazából a totem az akkor elmegy amikor roszat csinálsz,eltávolodik tőled
2021. dec. 27. 23:14
 832/2705 Grimfox ***** válasza:
100%
Akkor az, amiről én írtam, és az, amiről te beszélsz két külön dolog. Én is úgy tudtam, hogy a totem egy külső dolog, ezért nem szeretem így hívni azt, amiről eddig írtam.
2021. dec. 27. 23:18
 833/2705 anonim ***** válasza:
Amúgy én kocsit kételkedek benne. Szerinted tényleg létezik totem? Mármint a külső segítő .
2021. dec. 27. 23:55
 834/2705 anonim ***** válasza:
🤣kicsit*
2021. dec. 27. 23:58
 835/2705 Grimfox ***** válasza:
100%
Nem csak a totem lehet külső segítő. Ami neked van, csak azért nem valószínű, hogy totem, mert a totem a sámánizmushoz kapcsolódik. Egy törzs védőszelleme, vagy a törzs tagjainak védőszelleme, amivel a sámán kommunikál, esetleg ő maga hívja az újszülött védelmezésére. A törzsi totem gyakoribb. De ettől függetlenül még létezhetnek szellemek, amik igyekeznek segíteni. Lehet akaratlanul létrehozott elementál/servitor is ilyen, de lehet valódi, önálló szellem is. Az is előfordul, hogy egy belső tulajdonság, erőforrás nyilvánul meg külső formában, és amint megoldódott a helyzet, ami miatt létrejött, visszatér eredeti állapotába. Sok az opció, és aki nem képes a szellemi érzékelésre, és az érzékelt dolgok megkülönböztetésére, nem fogja tudni, hogy melyikről van szó. Ha neked erős intuíciód volt, hogy külső segítséget kaptál, akkor ez elég jó eséllyel így is volt. Hogy milyen formában kaptad, azt az intuíció nehezebben tudja megmutatni, de nem lehetetlen ez sem.
2021. dec. 28. 00:07
 836/2705 anonim ***** válasza:
Értem . Amúgy akkor vannak jó szellemek? pár percre történt/ jutott eszembe ,hogy valaki tud arra választ adni ,hogy miért mozdul meg a tükörkép ha nem is mozdul az aki előtte van ?
2021. dec. 28. 01:28
 837/2705 A kérdező kommentje:

Köszönöm Grimfox. Olvasgattam, gondolkoztam... Kaptam jelet, hogy tényleg sas... Őszintén, nagyon meglepett. Azt mindigis tudtam, hogy az elemek közül a levegőhöz állok a legközelebb. Arra viszont sosem számítottam, hogy egy ilyen majestic creature jelenik meg. Nem szállok el magamtól attólmég, inkább csak feltüzel a potenciál. És azt hiszem, ez az állat pont erről szól. A szemem amúgy nagyon jó, írtam, ha emlékszel. :)

Végigcsináltam a lépéseket, ezekszerint meditáltam, csak megfelelő motiváció kellett hozzá. Mi jön ezután? Beszélnem kell vele? Mi történik/történhet akkor?

2021. dec. 28. 02:38
 838/2705 Grimfox ***** válasza:
100%

11111616, a szellemek nagy része ártalmatlan, semleges, sok közülük "jó", és vannak olyanok, amik ártalmasak. A tükrös kérdésre nem tudok válaszolni. De attól nem kell tartanod, hogy valami mást láttál a tükörben, nem magadat. Ha az ember álmos, vagy kimerült, akkor a szeme akaratlanul mozog. Én egy bizonyos pont után nem tudok olvasni, mert nem tudok a szöveg adott pontjára fókuszálni. Ezen kívül ilyenkor gyakran látok "torzított érzékelést", főképp a perifériás látásomban.

Kérdező, a sas nem csak levegő szimbólum, mint madár, hanem egy nagyon erős nap szimbólum is. Kb mintha egy oroszlán repülne. Ami azt jelenti, hogy tűz elemű is, nem csak levegő. A ragadozó volta is erre mutat.

Ez után az jön, amit akarsz. Megpróbálhatsz vele kommunikálni meditáció közben belső párbeszéd formájában. Annak mindig tudatában kell maradni, hogy ez te magad vagy, ez az egyik részed. A szimbolikája, karakterisztikája, és misztikája alapján tudod eldönteni, hogy mire tudod használni. Hogy mi fog történni, az tőled függ. Mivel képes "erőt" közvetíteni a tudattalanból a tudatba, ezért érdemes lenne tőle megkérdezni, mit szimbolizál benned, és milyen tulajdonságaidat, jellemzőidet köszönheted neki. Ez alapján tudod majd, hogy a tudattalanból érkező "hatóerőt" mire használhatod.

2021. dec. 28. 09:09
 839/2705 A kérdező kommentje:

Ahh.. jön a meditáció.. nem kerülhetem el. :)

Ha tippelnem kellett volna, akkor hernyó vagy lajhár lett volna. Nem tulajdonságok alapján, csakúgy.

Kb. 1 évvel ezelőtt volt a kezemben a tarot paklim (Igen, nevezhetünk mostmár engem is kontárnak.) Néhányszor használtam, ilyenkor szeretek húzni magamnak egy kártyát, ami én vagyok. Vagy valami ilyesmi. Az én kártyám. Tavaly a Nap volt. Azóta a telefonom hátulján van egy ilyen bigyó, amivel könnyebb megfogni, rajta a minta egy Nap tarot kártya. Nap akartam lenni.

2021. dec. 28. 13:48
 840/2705 Grimfox ***** válasza:
100%
Kipróbáltam a füstölőtartó edényt, de vagy én csinálok valamit rosszul, vagy ez csak dísz. A házi készítésű füstölőkúp, és a vizipipaszén is kialudt benne, amint visszatettem az amúgy lyukacsos tetejét. Azt hiszem túl kicsi a belső tér, hogy elég levegőt kapjon. Majd használom másra. Nem egy ötletem van, mire lehet még alkalmas. De mivel már begyújtottam egyszer a szenet, kár lett volna tizedéig elégve kidobni, úgyhogy most tömjénnel telefüstöltem a szobát, és alig látok az ajtóig, pedig csak 3,5 méterre van. Ha volt démon a szobában, az sikítva elmenekült. Ennyi tömjént még a pápa se bírna ki.
2021. dec. 28. 14:06
❮❮ ... 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!