Van-e itt nyitott gondolkodásmóddal rendelkező, mágia iránt érdeklődő személy(ek), aki egyedül járja az útját, viszont attólmég szeretne néha gondolatokat/tapasztalatokat cserélni?
Figyelt kérdés
Mert én igen.2021. nov. 26. 21:13
861/2705 Grimfox válasza:
Még csak kínában voltak esetek, de már a spanyol náthát emlegették fel, és már évek óta "jósoltak" egy világméretű járványt, ami a spanyol náthához, és pestishez hasonló lesz, vagy rosszabb. A 2010-es években az ebolára gondoltak, de az nem terjedt ennyire(szerencsére...), ez gyorsabban, és könnyebben terjed, mert nem halnak meg túl gyorsan a fertőzöttek, és hosszú a lappangás. Kicsit sem gyanús. Bár lehet hogy valakinek valami magas helyen van egy piszok jó jövendőmondója. De azért kétlem.
862/2705 A kérdező kommentje:
Inkább nem írom le a véleményem, jobb lesz mindenkinek. Majd egyszer feldolgozzuk valahogy, vagy sokkal több pszichológus fog megélni.
2021. dec. 28. 22:48
863/2705 Grimfox válasza:
Már így is többeknek van szüksége pszichológusra, mint akik tényleg járnak, vagy egyáltalán tudják. Elnézve az embereket, akikkel találkozok, meg akikkel beszélek, majdnem a fele minimum nyugtatóra szorulna. Alaphangon.
864/2705 anonim válasza:
Szerintem a koronavírust direkt csinálták és minden elnök benne volt. Meg stb tehát nem magától jött világra :D ezt valami orosz pap is mondta. De itthon is mindenki szentül ezt hiszi, van benne mondjuk logika. Az én családom már csak ilyen , "nem naiv a dolgok mögé látok" család :D Kössetek bele!
865/2705 A kérdező kommentje:
Grimfox. Hát igen.. Én megelégednék vmi hangulatjavítóval. Vagy azzal, ha minden visszaállna, ahogy volt és ne kelljen félelemben élni.
11111616 Nem kötök bele.
2021. dec. 29. 02:21
866/2705 Grimfox válasza:
Én megoldottam a dolgot. Nem félek a koronavírustól. Egyszer már átestem rajta, de akkor sem féltem. Majd ráérek akkor félni, ha megint elkapom, és súlyos lesz. Ha előre félsz valamitől, az csak felőröl. Tapasztalatból mondom. Mondjuk nem lehet túl sokat tenni a félelem ellen sem...
867/2705 anonim válasza:
Hisztek abban ,hogy álmotokban jelet kaphattok? Pl. Reggel úgy kelsz fel ,hogy valami van rajtad kirajzolódva stb ? Ha igen ez mi?
868/2705 Grimfox válasza:
Sosem tapasztaltam még ilyet, ezért nem tudok nyilatkozni. Olyat igen, hogy elaludtam/megvakartam valamimet, és karcolások, gyűrődések voltak rajtam, de z nem hiszem hogy számít.
869/2705 anonim válasza:
Olyan persze velem is volt de ez más. Már három napja mindennap . Pedig ilyen tárgyam nincs is ,hogy esetleg belenyomódjon a tenyerembe és reggel lássam, igazából soha nem is volt ,ezért nem értem hogy mi ez :X
870/2705 Grimfox válasza:
Hogy néz ki a dolog, ami a tenyeredben van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!