Van-e itt nyitott gondolkodásmóddal rendelkező, mágia iránt érdeklődő személy(ek), aki egyedül járja az útját, viszont attólmég szeretne néha gondolatokat/tapasztalatokat cserélni?
Figyelt kérdés
Mert én igen.2021. nov. 26. 21:13
891/2705 Grimfox válasza:
Valószínű, hogy pszichés eredetű az oka, de vagy sosem voltam rá képes, vagy alkalmatlanná váltam. Amikor az elmével kapcsolatos képességek kapcsán a lehetőségeimet kutattam, akkor találtam magam szembe azzal, hogy ez olyasmi, amivel hiába próbálkozok. Régen kísérleteztem is vele(elég régen), de a kilépés pillanatáig jutottam csak el, ott visszazuhantam alapállapotba energetikai, és tudatállapot tekintetében is.
892/2705 A kérdező kommentje:
Értem. Mondjuk túl sok jelentősége sincs, ha/amíg nincs mire használnod.
2021. dec. 29. 17:58
893/2705 Grimfox válasza:
Ezt is csak kísérletezésre használnám, ahogy majdnem minden mást is. Ahhoz meg egy kicsit túl veszélyes, hogy csak kísérletezés kedvéért csinálja az ember.
894/2705 A kérdező kommentje:
Biztosan elcsépelt téma és százszor írtál rá vmit, de mit gondolsz a Guardian Angel-ről?
2021. dec. 29. 18:48
895/2705 Grimfox válasza:
Nem hiszek az őrangyalokban. Úgy általában az angyalokban sem.
896/2705 A kérdező kommentje:
Ez gyors volt.
2021. dec. 29. 19:00
897/2705 A kérdező kommentje:
Ahogy az én válaszom is. :)
2021. dec. 29. 19:01
898/2705 Grimfox válasza:
12 perccel a kérdés után válaszoltam, az nem olyan gyors. (most meg két perccel utána, de még ez sem, ha éppen gyk közelben vagyok)
899/2705 A kérdező kommentje:
Jó, nekem tűnt gyorsnak, mert én csináltam közben vmit...
2021. dec. 29. 19:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!