Van-e itt nyitott gondolkodásmóddal rendelkező, mágia iránt érdeklődő személy(ek), aki egyedül járja az útját, viszont attólmég szeretne néha gondolatokat/tapasztalatokat cserélni?
Gondolkodtam, de ami vállalkozást tudnék nyitni, pl saját könyvesbolt, gyógynövényüzelt, esetleg gyógynövénytermesztés, ahhoz hatalmas kezdőtőke kellene, nem is beszélve a vállalkozói engedélyről, és egyéb jogi hercvehurcákról. Emellett pocsék szervező vagyok. Nem tudék üzemeltetni egy vállalkozást. Dolgozó szerepet tudok vállalni. Könyvtárunk van, de könyvtárban nem dolgozhatok azokkal a végzettsgekkel, amik nekem vannak. A könyvtáros főiskolai végzettség. Most már azt hiszem, hogy nincs is külön ilyen, csak informatikus könyvtáros. Ha lenne helyben olyan könyvesbolt, ahol foglalkoztatnak, csinálnám. De hát nincs. De most kaptam Shoubougenzou Zuimonki-t öcsémtől karácsonyra, úgyhogy megint el vagyok látva mindenféle olvasnivalóval.
Ha költözni kell, akkor a hegyekben egy erdő közepére szavazok. A tengert, és hasonlókat annyira nem kedvelem. Az utolsó szórakozóhely, ahol voltam szerintem a Sirius teaház volt Pesten. Ami ennél élénkebb, ott már heveny gtfo hangulatom támad.
Könyvesbolthoz biztosan nem kell engedély, kereskedői végzettséged pedig van. A gyógynövény más téma, ahhoz biztosan kell vmit szerezned. Informatikus könyvtáros kell könyvtárba, de van levelező oktatása is tudtommal, ha belevágnál.. Magyar fordításban olvasod?
A Sirius híres volt bizonyos körökben Budapesten...
11111616 Akkor a gyógynövény ültetvénynél maradhatunk. Persze a mi feladatunk nem tudom mi lenne, a Grimfoxé a növények. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!