Van-e itt nyitott gondolkodásmóddal rendelkező, mágia iránt érdeklődő személy(ek), aki egyedül járja az útját, viszont attólmég szeretne néha gondolatokat/tapasztalatokat cserélni?
Figyelt kérdés
Mert én igen.2021. nov. 26. 21:13
961/2705 A kérdező kommentje:
Lakatlan szigetre én nem vagyok való. Elszigetelt helyre igen, de elfogadható távolságra (~45 perc autóval) lennie kellene mindennek, amire szükségem lehet és/vagy megoldható legyen a házhozszállítás. Tehát nekem a lakatlan sziget nem igazán felelne meg.
2021. dec. 30. 19:53
962/2705 A kérdező kommentje:
11111616 Nem tudom hol lehet megnézni, a toplistás menüpontban vannak az összesített adatok. Milyen nyelvet használsz amúgy?
2021. dec. 30. 19:55
963/2705 A kérdező kommentje:
Ja és fogalmam sincs mennyibe kerül egy erdő. Ami biztos borsos, az a kezdeti anyagiak megoldása, amíg fellendül az üzlet, ami inkább évek, mint hónapok, és az, hogy Grimfox ne egy sátorban lakjon.
2021. dec. 30. 19:56
964/2705 Grimfox válasza:
Egy fenntartható gyógynövénytermesztői vállalkozást valahol a tízmilliós nagyságrendnél lehet elkezdeni elképzelni. Ez csak a terület, és az alapvető eszközök beszerzése. Nem is egy nagyobb területről van szó. Nagyobb terület, és gépesítés esetén már akár 100milliós is lehet a kezdőösszeg.
965/2705 Grimfox válasza:
Sátorban nem. Veremház, vagy barlang még simán belefér.
966/2705 A kérdező kommentje:
Viszont Grimfox most nagyon támogatják az ilyesmi vállalkozásokat, persze nem tudom fejből, hogy csak a gazda jellegűeket-e.
2021. dec. 30. 19:59
967/2705 A kérdező kommentje:
Nem fér bele!
2021. dec. 30. 20:01
968/2705 anonim válasza:
Akkor kisebb területtel kezdjünk mert 100 millió akárhogy nézem az sok pénz :D
969/2705 anonim válasza:
Amúgy szerintem azért érdemes társat keresni mert akkor megfeleződik az összeg valamihez ha elakartok kezdeni
970/2705 Grimfox válasza:
Neked lehet nem férne bele, de én simán ellaknék ilyen helyeken. Kb 16-18 éves korom óta nem volt ágyam, azóta matracon alszok. Egy időben, amíg fiatalabb voltam, a matrac olyan vékony volt, hogy annyi erővel egy vastagabb takarót is leteríthettem volna.
Támogatják a mezőgazdaságban elhelyezkedőket, de hiába termelsz, nincs felvásárlóerő. Olcsóbb behozatni az euból. És főleg az élelmiszertermelő gazdaságokra vonatkozik a dolog. A gyógynövényekkel ez már valamennyire más, mert azokból rengeteg dolog készül. Nem csak a gyógyszeripar vásárol fel, hanem a kozmetika, élelmiszeripar, és az illóolaj gyártók is. De egy ilyen vállalkozást annyival nehezebb is elkezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!