Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Van-e itt nyitott gondolkodásm...

Van-e itt nyitott gondolkodásmóddal rendelkező, mágia iránt érdeklődő személy(ek), aki egyedül járja az útját, viszont attólmég szeretne néha gondolatokat/tapasztalatokat cserélni?

Figyelt kérdés
Mert én igen.

2021. nov. 26. 21:13
 951/2705 anonim ***** válasza:
Akkor lehet ,hogy nekem közben Pályaválasztási tanácsadónak kéne lennem, ha már ilyen jól megy :D
2021. dec. 30. 19:13
 952/2705 A kérdező kommentje:
Én elmennék hozzád, komolyan.:)
2021. dec. 30. 19:15
 953/2705 anonim ***** válasza:
Köszi :) Akkor neked baráti áron 1 00 000 helyett csak 9 99 999 forint
2021. dec. 30. 19:18
 954/2705 Grimfox ***** válasza:
100%

Vállalkozói engedély kell a könyvesbolthoz is. Ha csak origami virágokat akarsz gyártani, és eladni akkor is kell. Adozás miatt. A gyógynövénytermesztéshez a minőség biztosítása miatt kellenek külön engedélyek, ez viszont igaz.

Igen, magyar fordítást kaptam. Öcsém eljut könyvesboltba is, mert Pesten dolgozik. Kaptam már tőle Sun tzu-háború művészetét, meg hasonló keleti filozófiai környveket. A sima shoubougenzou-t is meg kellene majd szerezni, amihez ez amolyan kiegészítés, szóbeli tanítások gyűjteménye.

Én szakértem nektek a gyógynövényeket, ti kezelitek a szállítást, értékesítést, és a szükséges nyersanyagokat megrendelitek, valamint a munkaerőt is biztosítjátok, akik segítenek a fizikai melóban.

Vegyünk egy hegyi erdőt, ott egy nagyobb fátlan részen, az erdő szélén telepítjük az ültetvényt, odáig jöhetnek a munkások, én meg valahol az erdőben lakok, vagy a sziklák között a hegyen. Ti meg amit jobban preferáltok. Tinédzserként, amikor még nem voltak gondjaim, elég erősen terveztem, hogy kiköltözök az erdőbe remetének. A különbség most csak annyi lenne, hogy már később halnék éhen, meg szomjan, mert már tudok pár trükköt. Például hogy a tölgymakk ehető(csak nem finom).

2021. dec. 30. 19:29
 955/2705 anonim ***** válasza:

Amúgy én már sok embernek felhoztam az ötletet, de a legjobb barátnőmön kivül, senki vagy nem vette komolyan vagy nem akart belevágni :(

A szállítást vállalom én ,mármint azt ,hogy másnak megtervezzem a szálittó útját vagy mit ,mert én nem vezetek :D amúgy van egy túlélős film elég régi, egy lakatlan szigeten egyedül 300 napig . Nekem tetszett csak a minőség nem annyira jó . A cime 300 nap egy lakatlan szigeten :D, 52 perces

2021. dec. 30. 19:35
 956/2705 Grimfox ***** válasza:
100%

A lakatlan szigetekről mindig egy rasszista vicc jut eszembe, már csak ezért sem kedvelem őket:D

Nem is neked kell vezetni. A felvásárlók majd odajönnek a kis járműveikkel, és elviszik a betakarított termékeket.

2021. dec. 30. 19:38
 957/2705 anonim ***** válasza:
Mondjuk ez logikus :D látszik,hogy nem sok fogalmam van róla :D
2021. dec. 30. 19:42
 958/2705 anonim ***** válasza:
Hol kell megnézni ,hogy mennyire pontoztak le ? Mert most láttam,hogy hàrom válaszomat a 0 -ig lepontozták :((((((
2021. dec. 30. 19:43
 959/2705 A kérdező kommentje:

Jó, de az egyéni vállalkozás bejelentése fél óra és 20 ezer Ft ha könyvelővel csináltatod és akkor helyesen is lesz kitöltve.

Nekem van tapasztalatom szállítás szervezés, értékesítés, beszerzés területén. Ez nem egy olyan elrugaszkodott gondolat. Ami mindig probléma, az a piszkos anyagiak.

Grimfox ez annyira neked való lenne.

2021. dec. 30. 19:45
 960/2705 anonim ***** válasza:
Tényleg , kb hány pénz kellene ehhez? Mennyi kb? Tudom,hogy sok. Amúgy bocsi , ha furcsán fogalmazok valamikor ,kb csak itt meg a családi körömben használom a magyart .
2021. dec. 30. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!