Van-e itt nyitott gondolkodásmóddal rendelkező, mágia iránt érdeklődő személy(ek), aki egyedül járja az útját, viszont attólmég szeretne néha gondolatokat/tapasztalatokat cserélni?
Figyelt kérdés
Mert én igen.2021. nov. 26. 21:13
911/2705 A kérdező kommentje:
Más tudatállapotba kerülve kizárom a fizikai testem? Ezt nem vettem észre.
Arolo, reiki, ilyesmi gyógyító dolgokkal én nem ismerek (utána kellett olvasnom 2 mondatot..).
2021. dec. 30. 02:20
912/2705 anonim válasza:
Jézusom mindjárt 100. oldal 😂
Néha megnézem és mindig 99+ új.
913/2705 Grimfox válasza:
A tiszta érzékeléshez kell kizárni a testet. Valamilyen szintű érzékelés, mint amikor homályos, hullámos üvegen át nézel, az van akkor is, amikor a testednek a tudatában vagy, de a tudatállapotodat ekkor is meg kell változtatni. A tudatosságod fűkusza a testi érzékszerveken van(ember esetén ez főleg a látást, és hallást jelenti). Amint a szellemi érzékelésre próbálsz figyelni a tudatosságod központja is áthelyeződik kissé. A tiszta érzékeléshez viszont nem elég, ha a "koszos ablakon" nézel ki. Vagy ki kell nyitni az ablakot, vagy ki kell menni az udvarra(ez képletesen értendő).
914/2705 anonim válasza:
Ne próbálkozzatok transzdecentális meditációval!
915/2705 Grimfox válasza:
Sosem próbáltam még. Nem is volt tervben.
916/2705 anonim válasza:
Értem.csak valami hasonlót olvastam még régebbi oldalakon ezért irtam.
917/2705 A kérdező kommentje:
Én azt se tudom mi az. :)
2021. dec. 30. 12:42
918/2705 A kérdező kommentje:
Grimfox Értem. Én ezzel nem bajlódok. Az a lény nem lesz több vagy kevesebb attól, hogy látom-e részletesen a szemhéját. Az én megközelítésem az, hogy engedem, hogy legyen ami lesz.
2021. dec. 30. 12:49
919/2705 Grimfox válasza:
Én se bajlódok vele, mert nem tudok. Az "udvarra" ugye nem tudok kimenni egyáltalán, az ablak meg szerintem beragadt. Nem mintha zavarna, hogy nem látok random bokát körbefosatós dolgokat magam körül. Épp elég, ha tudom, hogy van valami körülöttem. Már amikor tudom. Az is kemély mentális gimnasztika.
920/2705 A kérdező kommentje:
Én azért nem bajlódok vele, mert nem támogatná semmiben az erőfeszítéseimet, ha most random ijesztő dolgokról van szó. A maximális konnekciót pedig már egyszer megkaptam az elején, így nincs a kis elmémnek bizonyítékokra szüksége. Szerencsés vagyok ebből a szempontból.
2021. dec. 30. 13:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!