Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Van-e itt nyitott gondolkodásm...

Van-e itt nyitott gondolkodásmóddal rendelkező, mágia iránt érdeklődő személy(ek), aki egyedül járja az útját, viszont attólmég szeretne néha gondolatokat/tapasztalatokat cserélni?

Figyelt kérdés
Mert én igen.

2021. nov. 26. 21:13
❮❮ ... 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 ... ❯❯
 881/2705 Grimfox ***** válasza:
100%
Nem próbáltam, időnként spontán van tudatos álmom. Amíg szedtem alvásra gyóggyszert, kifejezetten gyakori volt(egy évben 4-5 is akár).
2021. dec. 29. 13:53
 882/2705 A kérdező kommentje:
Én próbáltam, de egyszer sem tudtam sokáig megtartani a teljes irányítást.
2021. dec. 29. 13:57
 883/2705 Grimfox ***** válasza:
100%
Nekem ha egyszer megvan az irányítás(általában nem teljes, mert nem szándékos tudatos álom), akkor maximum akkor vesztem el, ha felébredek. Amikor teljes tudatos álommá válik egy álom, akkor majdnem mindig elkezdek felébredni, és erőfeszítésbe kerül, hogy álomban maradjak. Általában csak részleges irányításom van. Tudom hogy álom, de az események nem állnak az irányításom alatt, csak a saját reakcióim. Pl ha nem akarok ott lenni valahol, mert éppen idegen invázió van ott, akkor becsukom a szemem, és addig koncentrálok rá, hogy otthon akarok lenni, amíg otthon nem leszek. Ugyanígy azokban az álmokban, amikor hazafelé tartok de nem tudok hazaérni. Ez néha eléggé felidegesít ahhoz, hogy rájöjjek, hogy álmodok, és szabad a pálya a teleport számára.
2021. dec. 29. 14:10
 884/2705 A kérdező kommentje:
Nekem amikor direkt történt, először nem volt tervem, hogy mit csináljak. Másodszorra igen, repültem, és az viszonylag sokáig tartott. Utána még párszor csináltam, de mindig elég gyorsan elvesztettem az irányítást és/vagy felébredtem.
2021. dec. 29. 14:39
 885/2705 Grimfox ***** válasza:
100%
Nem tudom, hogy mindenki meg tudja e tanulni, vagy csak azok, akik eleve viszonylag élénken álmodnak, de sosem érdekelt annyira, hogy próbálkozzam vele. Nem tudom, milyen célt szolgálna önmagam szórakoztatásán kívül.
2021. dec. 29. 15:27
 886/2705 A kérdező kommentje:
Szerintem pontosan azt. Izgalmas kis dolog. Állítólag lejátszhatsz benne jeleneteket, meglátod mi lesz belőle stb.. De ha ez csak a saját fejedben van, akkor felesleges, mert egyáltalán nem biztos, hogy mások úgy reagálnak, ahogy te gondolod, sőt.. Inkább csak mindenki álomszexet folytat. Szerintem.
2021. dec. 29. 15:38
 887/2705 Grimfox ***** válasza:
100%
Gondolom ez az elsődleges ok, amiért valaki meg akarja tanulni. Pedig elvileg lehetne használni önismeretre is, mint a meditációt. Csak meditálni könnyebb. Van aki azért akarja megtanulni, mert összetéveszti az asztrális projekcióval. Vagy a projekció előfutárának gondolja. Van egy olyan babonaféleség, hogy alvás közben a lélek, vagy szellem elhagyja a testet, mint projekció alatt. Gondolom ebből gondolják.
2021. dec. 29. 15:56
 888/2705 A kérdező kommentje:

Legegyszerűbb nem zárni ki semmiféle lehetőséget. Vagy ez a legnehezebb?

Én egyszer ,,álmomban,, vérfarkasokkal futottam, felteszem asztrál síkon. Humán alakjuk volt, együtt futottunk, éreztem a talpam alatt a földet (betont) és azt, hogy sosem fáradok el.

2021. dec. 29. 16:09
 889/2705 Grimfox ***** válasza:
100%
Nekem is szoktak nagyon eleven, érzékeléssel teli álmaim lenni, olyan is volt már, hogy álom ellenére olvasható szövegről álmodtam, és el is olvastam, de ettől még tudom, hogy nem volt asztrális projekció, mert arra alkalmatlan vagyok. Ha akarnám, akkor sem tudnám megtanulni, legfeljebb ártani tudnék magamnak a kísérletezéssel. Én csak ebből gondolom, hogy az álmok(mondjuk csak az én álmaimról nyilatkozhatok) nem olyanok, mint a projekció.
2021. dec. 29. 17:11
 890/2705 A kérdező kommentje:
Honnan tudod, hogy alkalmatlan vagy? Persze nem kötelező mindent megtanulni, amivel az ember szembetalálkozik. Főleg ha valami nem érdekel.
2021. dec. 29. 17:14
❮❮ ... 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!