Van-e itt nyitott gondolkodásmóddal rendelkező, mágia iránt érdeklődő személy(ek), aki egyedül járja az útját, viszont attólmég szeretne néha gondolatokat/tapasztalatokat cserélni?
Nálam ez nem hit kérdése. De nem is a keresztény vallás angyalaira gondolok.
Nem is láthattad volna valószínüleg csak attól, hogy ő azt mondta, hogy ott áll. Ki mondta? Most pont ennél a saját témánál tartok.
Én az angyalt szigorú értelemben a zsidó-keresztény-iszlám kultúrkör anyalaira értem. Mást nem nevezek angyalnak, valószínű itt az eltérés az értelmezésünkben.
Egy régi ismerősöm mondta. Sajnos ő is már elköltözött, de ő reikivel, angyalmágiával, és hasonlókkal foglalkozott. Mi a neve annak? Arolo, vagy mi? Ami érdekes volt a dologban, hogy hárman voltunk, a hölgy, aki szerint ott volt az őrangyala, az a barátom, aki elég jól érzékelte azokat a dolgokat, amiket nem lehet látni(vele figyeltünk meg démonokat), és persze én, aki selát-sehall szellemi téren. Akkor meg még annyira se, mint most. Csak a hölgyismerősünk elmondása alapján gondolhattuk, hogy ott az őrangyala, mert egyikünk sem látott, érzett semmit. Azaz vagy elhittük neki, vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!