Van-e itt nyitott gondolkodásmóddal rendelkező, mágia iránt érdeklődő személy(ek), aki egyedül járja az útját, viszont attólmég szeretne néha gondolatokat/tapasztalatokat cserélni?
Figyelt kérdés
Mert én igen.2021. nov. 26. 21:13
771/2705 A kérdező kommentje:
Szimbólummal hogyan?
2021. dec. 25. 22:41
772/2705 anonim válasza:
Szimbólummal ! De a másikat is leírhatod mert eddig nem inkább az olyan dolgok sikerültek!
773/2705 Grimfox válasza:
A gondolatforma alkotás megvan? Ha nincs, azt nem tudom elmagyarázni röviden(hosszan se, több egész könyvet olvastam róla). Ha tudod hogyan kell tisztán mentális úton létrehozni egy gondolatformát, akkor egy összetett fogalmat reprezentálhatsz egyetlen rajzolt szimbólumként. Erre a sigil is jó, amennyiben egyetlen fogalmat ír le. A kínaiaknak, sé japánoknak viszonylag könnyebb lenne ez a dolog, mert vannak írásjeleik amik konkrét fogalmakat jelölnek, azaz fogalomleíró szimbólumok. Ha a gondolatformát ezzel a szimbűólummal alkotod meg, akkor élesebbnek kéne hogy legyen a jelenléte. Egy szimbólumra, mint képre könnyebb koncentrálni, mint egy fogalomra, főleg elvont fogalmak esetén. Például legyen mondjuk a szimbólum a "béke" fogalom, amit egy hozzám hasonló idegroncs akar használni. Elég nehéz vizualizálni, de ha a béke fogalmát egy békét jelentő szimbólumként vizualizálod, akkor elméletben(ki fogom próbálni az elméletet) élesebb jelenléte lesz a gondolatformának. Már csak fenn kell tartani. De az az alap gondolatforma alkotásnál már megoldódik.
774/2705 A kérdező kommentje:
Próbáld ki és meséld el a tapasztalataid! (ha van kedved)
2021. dec. 26. 02:31
775/2705 A kérdező kommentje:
Amúgy én nem tudom hogyan kell gondolatformát készíteni. :) Az interneten keverik a servitorral és még a tulpával is.
Akkor rúnákkal is lehetne készíteni, bindrune-ákkal is.
2021. dec. 26. 05:53
776/2705 anonim válasza:
Van olyan ,hogy saját "mágiát" hozunk létre ,szóval nem netről vagy könyvből utanzunk le egyet, ti már próbalkoztatok ilyennel?
777/2705 Grimfox válasza:
A tulpa az elementál/servitor legmagasabb jelenleg ismert formája, ami akár fizikailag is láthatóvá válik néha. Van némi összefüggés a gondolatforma, és az elementálok/servitorok között, de nem azonosak.
776. szerintem nekem még egyszer sem sikerült olyan mágikus műveletet sikeresen végrehajtani, amit könyvből, vagy netről vadásztam. Csak az működött, amit átalakítottam magamnak, vagy én magam állítottam össze. Ezért sem vesződök "recepteskönyvek" keresésével.
778/2705 anonim válasza:
Most ,hogy mondod ,nekem is olyan sikerült Többnyire amit magamtól raktam össze
779/2705 Grimfox válasza:
Ezek nem vallási rituálék, hogy egy adott szertartásrendet kelljen tartani. A célnak megfelelően alakíthatók.
780/2705 A kérdező kommentje:
Akkor jövök én:) Nekem semmi gondom az előre megírt rituálékkal, ha végre tudom hajtani. (Nyilván nem egy zöld gyertya meggyújtásáról van szó..)
2021. dec. 26. 14:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!