Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Van-e itt nyitott gondolkodásm...

Van-e itt nyitott gondolkodásmóddal rendelkező, mágia iránt érdeklődő személy(ek), aki egyedül járja az útját, viszont attólmég szeretne néha gondolatokat/tapasztalatokat cserélni?

Figyelt kérdés
Mert én igen.

2021. nov. 26. 21:13
❮❮ ... 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 ... ❯❯
 711/2705 A kérdező kommentje:
...bevallom...
2021. dec. 24. 19:39
 712/2705 A kérdező kommentje:

Na jó.. most látom, hogy miket írtam.

Szóval: napi 2.5 liter lenne az átlag szerintem. De minél több, annál jobb, amíg nem éri el a 4 litert. Bocs.

2021. dec. 24. 19:45
 713/2705 Grimfox ***** válasza:
100%

Még anno gimiben azt tanultuk, hogy a folyadékbevitel erősen függ az illető testtömegétől(biológiát tanultam gimnáziumban, biológusnak készültem). Ami logikus is. Ha egy hozzám hasonló súlyú megiszik télen 2,5 litert, az teljesen más, mint ha mondjuk egy normális, 80 kilós férfi iszik annyit. Neki lehet hogy normális. Nagyobb test, nagyobb folyadékigény. Nyáron meg 4 liter, főképp ha valaki mozog, teljesen normális. Annyi még nem veszélyes. Csak a sót is pótolni kell. Tényleg ellég helyzet, és egyénfüggő, ezért szoktak egy köztes értéket javasolni, hogy próbáljon az ember annyit meginni. Mondjuk a napi 3 litert, amit még régen ajánlottak, nem tudom honnan vették...

Ejnye-bejnye, hogy bepezsgőztél. A karácsonyt cölibátusban, absztinenciában, és hasonlókban kellene ünnepelni! Meg nadrágban. A nadrág mindenképpen fontos, de ha csak szoknyád van, még az is megteszi. Már Mózes is megírta, hogy a karácsonyt nadrágban kell ünnepelni.

2021. dec. 24. 19:54
 714/2705 A kérdező kommentje:
MIcsoda? Mit írt Mózes? :) Szoknyám mindenképp van, a nadrágot nem szeretem. Senki ne kényszerítsen nadrágba!! Ha nadrágba megyek valahova, akkor azt a helyet megvetem, pl Spar. :D
2021. dec. 24. 20:25
 715/2705 A kérdező kommentje:
Haa.. Érdekes, én nem hallottam erről a testömegfüggő folyadékbevitelről, pedig logikus, tehát nem vagy 80 kg. Én kb 2 litert iszok. 1 nap. És fogadjunk, hogy kevesebb kg vagyok, mint te.
2021. dec. 24. 20:29
 716/2705 Grimfox ***** válasza:
100%

Ez csak a kőtáblák hátoldalán volt, ezért nem olyan köztudott.

Lehet nekem meg szoknyában kellene mennem olyan helyekre, amiket megvetek. De szerintem inkább maradok annál a megoldásnál, hogy nem megyek oda. Kicsit ciki lenne a szoknya.

53 kb vagyok 185cm magassághoz. Hölgyeket pedig korukról, súlyukról nem kérdezünk, úgyhogy nem kérdezem. Csak azért írtam le, hogy össze tudd hasonlítani. Meg hogy nagyjából képben legyél, miért nem tudok meginni napi 2,5 litert, maximum nyáron.

2021. dec. 24. 20:35
 717/2705 A kérdező kommentje:

Köszönöm, igazi úriember. Vékony vagy, gyógyszerek miatt vagy mindigis az voltál?

Ha te szoknyába mész oda, ahova nem szeretsz menni, akkor ezzel jelzed azt, hogy abszolút nem akarsz ott teszeni senkinek és semmilyen hatást kiváltani és legyen már vége.. Ha nadrágban mész, akkor igen, most feltűnést keltek.:)

Most komolyan.. Hátoldal? Az elülső nem volt elég?

2021. dec. 24. 20:43
 718/2705 Grimfox ***** válasza:
100%

Alkatilag vagyok ilyen, de amiatt a probléma miatt is, amire a gyógyszert szedem. A gyógyszernek szerencsére nincs ilyen hatása.

Ugyan, ha manapság egy férfi szoknyában megy valahova, még meg is dicsérik, hogy milyen "woke", meg szupportolja az lgbthacl mozgalmat, meg milyen bátran felvállalja meg minden. A többiek meg simán csak travinak nézik.

Hát az első két kőtáblát földhözverte, ezért vissza is kellett mennie a hegyre, hogy újakat kérjen(ez tényleg benne van a bibliában). Ezután már biztosra ment, és néhány plusz dolgot a hátoldalra is feljegyzett. Akkor még nem volt margó a szöveg mellett, ahova jegyzeteket lehetett írni.(ez nincs benne, meglepő módon)

Mondjuk nekem mekem már az a két kőtábla is kicsit sok. Ha pedig a felirat magyarázatát nézzük, akkor nagyon sok.

2021. dec. 24. 20:54
 719/2705 A kérdező kommentje:

Csupa fül vagyok az összes táblára nézve, ahogy az alkohol-hipe lefeleszálló ágán közelítek a miért élünk egyáltalán kérdés felé. Nagyon gyors az anyagcserém és amúgyis könnyen átmegyek a sírós ,,részegbe,,.

Woke vagy nem woke, én egyiket sem támogatom. Legyen mindenki olyan , amilyen, de ne kelljen rivaldafény köré. Engem nem zavar semmiféle szexuális irányultság, de ha egyenrangúan kezeljük, akkor semmivel sem érdemelnek több figyelmet, elismerést.

2021. dec. 24. 21:01
 720/2705 Grimfox ***** válasza:
100%

Tudom hogy nem illene mások vallásával viccelődni, de nem mindig tudom megállni. Mondjuk vágták már a fejemhez, hogy sátánista vagyok, mert mágiával és okkultizmussal foglalkozok, de most na. "Bocsáss meg nekik, mert nem tudják mit cselekszenek". Meg azt se tudják, én mit cselekszek.

Nem tudom, miért kéne bárkit is kitüntetni csak azért, mert mondjuk nonbináris genderfluidnak képzeli magát, vagy apach helikopternek. Régen már kevesebbért is halálbüntetés járt. Nem kívánom vissza azt a világot, csak ne rondítanának már bele mindenbe. Az ezoterikus tanokba is belepiszkított ez a "kultúra".

2021. dec. 24. 21:58
❮❮ ... 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!