Van-e itt nyitott gondolkodásmóddal rendelkező, mágia iránt érdeklődő személy(ek), aki egyedül járja az útját, viszont attólmég szeretne néha gondolatokat/tapasztalatokat cserélni?
Figyelt kérdés
Mert én igen.2021. nov. 26. 21:13
691/2705 anonim válasza:
Nekem 490 ismerősöm van facebookon :D milyen elszigetelet életet éltek :D bocsi.
692/2705 Grimfox válasza:
Elszigetelt életet élek, és ember, milyen kényelmes így!
693/2705 A kérdező kommentje:
Nekem 12, megszámoltam, 14 volt, de 2-t gyorsan unfriend-ingeltem. :)
Grimfox :)
2021. dec. 24. 13:41
695/2705 Grimfox válasza:
Nálam a christmas spirit elérése úgy kezdődik, hogy amint elővesszük a karácsonyfadíszeket, előszedem a kerek "száncsengőt", és befőttesgumival a szakállamba rakom. Aztán egész szenteste így rohangálok. A család is már megszokta(valójában beletörődtek). A karácsonyi depressziót ez valamennyire távol tartja.
696/2705 A kérdező kommentje:
Najó.. Ezt most vagy nem írod komolyan, vagy kénytelen vagyok elfogadni, hogy csengős szakállal pötyögsz........
2021. dec. 24. 14:41
697/2705 Grimfox válasza:
Törődj bele az igazságba, úgy könnyebb lesz a lelked...Egy majd pingpong labda méretű kerek rézcsengő van befőttesgumival a szakállamra rögzítve. Amikor megyek le a lépcsőn, már előre tudják, hogy jövök. Minden karácsonykor, már vagy 5-6 éve.
698/2705 Grimfox válasza:
Sosem állítottam, hogy teljesen épelméjű vagyok.
699/2705 A kérdező kommentje:
Sosem kértem. :)
Az ,,ép elme,, overrated.
2021. dec. 24. 14:47
700/2705 Grimfox válasza:
Sanity is meaningless, return to madness.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!