Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Van-e itt nyitott gondolkodásm...

Van-e itt nyitott gondolkodásmóddal rendelkező, mágia iránt érdeklődő személy(ek), aki egyedül járja az útját, viszont attólmég szeretne néha gondolatokat/tapasztalatokat cserélni?

Figyelt kérdés
Mert én igen.

2021. nov. 26. 21:13
❮❮ ... 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 ... ❯❯
 511/2705 A kérdező kommentje:

Ha az elképzelhetetlen számodra világmegváltás méretű, akkor nagyon sok lehetőség adott a számodra. Mi lehet kulcsmozzanat? Valami, amit már ismersz, de még nem működik?

Az én egyik célom a sok közül egy cica tenyészet. Nagyon szeretem a cicákat, van több cicám is. Szeretnék egy (vagy kettő) fajtára koncentrálni, amit nemigen tenyésztenek Magyarországon, pedig csodálatos cicafajta.

2021. dec. 16. 16:07
 512/2705 Grimfox ***** válasza:
100%

Egy részére van utalás egy olyan forrásban, amiről el tudom képzelni hogy működik. A maradékot viszont szándékosan kihagyta a szerző. Egy "bizonyos típusú koncentráció"-ként írta le. Ennyi az utalás, a mechanizmust pedig az utolsó lépésig leírta, de az utolsó lépést kihagyta. Elég egyértelműen szándékosan. Mivel ez egy bárki számára elérhető szöveg, valószínűleg így a helyes, de ezzel még nem vagyok kisegítve. Azaz a koncentráció egy bizonyos típusát kell kitapasztalni. Ez még talán megy, ha nem, akkor meditácós sorozat lesz neki szentelve. Az utolsó lépéshez viszont majdnem biztosan külső információra lesz szükség, és élő embertől. Kicsi az esélye.

Ugye nem kopasz macskákat akarsz tenyészteni? Férfi létemre én is inkább macskapárti vagyok, de a kopasz macskáktól borsódzik a hátam. Main Coon, vagy Norvég erdei. Na azok macskák.

2021. dec. 16. 19:34
 513/2705 A kérdező kommentje:

Szándékosan kihagyta, mert veszélyes vagy titkos és nem írhatta le? Milyen embert keresel a külső információhoz (ha keresel)?

Nem kopasz macskát. Habár nagyon szeretem a cicákat, attól az egy fajtától én is idegenkedem. Nekem fura, hogy állandóan fürdetni kell őket és nagyon gyengék, nagyon jellemző rájuk egy szívbetegség, amit persze szűrnek.. Elárulnám, hogy milyen fajtát szeretnék tenyészteni, de nem akarom ide leírni. Már előre védem a vállalkozást, hátha nem csak mi olvassuk.. Majd kitalálom, hogy hogyan juttatom el az üzenetet.:) Született már több alom cicám (ajándékba adtam őket), az én nőstényeim nem ivartalanítottak. Nem tudtam rávenni magam, hogy felvágassam őket. És nem utolsó sorban szeretem a kiscicákat. :) Így már van tapasztalatom elletésben, táplálásban és sajnos elvesztésben is. Idén készítettem egy servitort külön ennek a segítésére.

Ha valaki azt akarja, hogy sokat beszéljek, akkor kérdezzen a cicákról és be nem áll a szám.

2021. dec. 16. 20:02
 514/2705 Grimfox ***** válasza:
100%

Bármit lehet rosszra használni. A szellemi technikákkal pedig úgy lehet rosszat tenni, hogy ember nem bizonyítja rád. A könyvben amúgy csak érdekességként volt a dolog megemlítve, főképp a tisztánlátással, és annak módozataival foglalkozott. A visszaélések elkerülése végett hagyta ki az utolsó mozzanatokat, meg mert nem a könyv témája. Olyan embert keresek a külső információhoz, aki vagy ismeri a teljes folyamatot, vagy ismeri, és képes is rá. Eddig két embert kérdeztem meg a dologról. Az egyikről tudom, hogy elég nagy tudásanyag, és tapasztalat van mögötte. Sajnos az általam keresett téma nem tartozik ide. A másik mindenhez is ért, saját állítása szerint, adott is választ, de egyértelműen csak mondott valamit, mert direkt úgy kérdeztem, hogy kiderüljön, tudja e, vagy sem. Tudom, hogy aljas dolog ilyet játszani, főleg olyannal, aki elvileg(állítása szerint) elég magas szinten áll, de nekem is szűrnöm kell a valótlant.

Az ivartalanítást én sem kedvelem, egy állatnál sem. Az állatoknál a szaporodási ösztön sokkal fontosabb szerepet tölt be, mint az embernél. Lehet, hogy barátságosabb úgy a macska, de ettől még a tökeivel együtt egy elég nagy szeletet kivágtak az állat lényegéből. (a miskárolást nem tudom hogy végzik, nem tudom, hogy a nőstény macskából mit szednek ki, de ugyanaz a véleményem, mint a macskagolyókkal kapcsolatban)

2021. dec. 16. 20:19
 515/2705 A kérdező kommentje:

Szerintem nem aljas dolog. Nem lehet az ember mindig nagyszemű hiszékeny ártatlan gyermek és nyilván nem véletlenül merült fel benned a gondolat, hogy megcsavarod a kérdést. Én idegenekkel mindig egy vagy több lépés távolságot tartok és a mondandójukat nem veszem szentírásnak.

Egy kandúrom ivartalanított, de kár volt, érezhető benne a probléma, amit okozott. Az az érdekes, hogy ő pont nem barátságosabb, inkább egy hisztis kisfiú szintjén maradt meg. Lány cicáim max fogamzásgátlót kapnak, ha szükséges, de az hatalmas beavatkozás a természetükben. Teljesen máshogy viselkednek utána.

2021. dec. 16. 20:32
 516/2705 A kérdező kommentje:

Cicák és rituálék: :)

A kintiek részt vesznek benne, változó számban. Szeretnek leülni, végignézni, ritka a rosszalkodás. A benti cicám nagyon félt először, aztán szép lassan megszokta, már gyakorlott kis varászló. Ő amúgyis nagyon félénk és visszafogott cica.

2021. dec. 16. 20:35
 517/2705 Grimfox ***** válasza:
100%
A középkorban csúnyán megégettek volna már a sok macskáért is. A rituálékért pláne. Ha pedig a macskák végignézik a rituálékat, teljes is a vádirat familiárisokkal, és miegyébbel. Viszont ha a kacskák nyugtalanok rituálé közben, akkor sejtheted, hogy valami nem jó. Főképp ha entitásokat is bevonsz a dologba.
2021. dec. 16. 20:45
 518/2705 A kérdező kommentje:

:D Nagyon szeretem, ha cicák vannak jelen a rituálé közben. Kint volt, hogy mind a 4 jelen volt, szuperboszorkánynak érezhettem magam. :)

Szerintem csak szokatlan volt neki, különben nem nyugodott volna le egy idő után. Hatalmas lényektől simán csak félhetett, mert az idegeneket, sőt még a kukásautót is megmorogja.. Azóta már szeret sigileket nézegetni.

2021. dec. 16. 20:53
 519/2705 Grimfox ***** válasza:
100%
Ellenőrizd a kaparófáját, nincsenek e rajta gyanúsan szabályos karmolásnyomok. Lehet macskamenta bevonzó sigileket kapar fel rá.
2021. dec. 16. 21:08
 520/2705 A kérdező kommentje:

:DDD Áááá, nem merne ilyen önző vágyakat felszínre juttatni, annyira visszafogott. :)

Neked van valamilyen háziállatod?

2021. dec. 16. 21:23
❮❮ ... 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!