Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Van-e itt nyitott gondolkodásm...

Van-e itt nyitott gondolkodásmóddal rendelkező, mágia iránt érdeklődő személy(ek), aki egyedül járja az útját, viszont attólmég szeretne néha gondolatokat/tapasztalatokat cserélni?

Figyelt kérdés
Mert én igen.

2021. nov. 26. 21:13
❮❮ ... 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 ... ❯❯
 481/2705 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Spiritual power/pressure...természetesen.. Ezzel kellett volna kezdenem, de kb minden mást csináltam helyette.:) Én azt tanultam, hogy a sikerhez egy entitással erre nincs szükségem. Ahhoz igen, hogy észlelhessem, de jobb, ha nem teszem.
2021. dec. 15. 05:18
 482/2705 A kérdező kommentje:
,,A bottomless curse, a bottomless see. Accepting of all that there is, and can be.,,
2021. dec. 15. 05:33
 483/2705 Grimfox ***** válasza:
100%
Mindenhez, ami gyakorlati mágiához, okkultizmushoz kötődik, szükséges szellemi erő. Bár ezt persze nem úgy kell elképzelni, mint az rpg-kben a manát, hogy van egy plusz energia a szervezetedeben, ami csak a szellemi erő. Ezt használod ha meg akarsz győzni valakit valamiről, ezt használod, ha koncentrálsz egy feladatra, ezt használod, ha mágikus munkát végzel, és kiváltképp ezt használod, ha kapcsolatot akarsz teremteni a szellemvilággal. Akár észleled, akár nem az adott szellemi entitásokat. Erőkifejtés nélkül nincs eredmény bármilyen "szintről" legyen is szó.
2021. dec. 15. 09:28
 484/2705 A kérdező kommentje:
Akkor ez mindenkinek adott, de lehet fejleszteni. Egy teljesen kezdőnek is maximálisan sikerülhet valami, ha elkapja a megfelelő szálat.
2021. dec. 15. 12:44
 485/2705 Grimfox ***** válasza:
100%
Kb annyi eséllyel, mint első nap a kondiban fekve nyomni 100+ kilót. A lehetőség adott majdnem mindenkinek, de aki nem fektet bele időt, és energiát, az marad ott, ahol elindult. A szellemi erő degradálódhat is. Ha valakinek megtörik az akarata, összeomlik pszichésen, az olyan lesz, mint fizikailag egy anorexiás. Képtelen lesz olyan erőt kifejteni, mint az, aki egészséges, vagy mint az, aki direkt fejleszti magát.
2021. dec. 15. 12:54
 486/2705 A kérdező kommentje:
Elsőre, a szellemi erő fejlesztése nekem nem tűnt túl izgalmasnak. Hisztérikus lettem, ha ,,éreznem,, kellett valammit. Mit és hol és hogyan? Nem volt célom vele és pusztán energia érzékelése a testemen belül nem hangzott elég ,,varázslatosan,,. Ezért először izgalmasabb dolgokat kellett csinálnom, amikkel célom volt, ami felkeltette az érdeklődésem és igazán akartam. Akkor kezdtem el érezni és most tartok ott, hogy a fejlesztése is érdekel annyira, hogy tényleg érdekelt legyek benne.
2021. dec. 15. 12:58
 487/2705 A kérdező kommentje:
Jó, én alapból egy egészséges és megfelelő pszichés állapotban lévő emberre gondolok, bizonyos fokú intelligenciával ahhoz, hogy bonyolultabb dolgokat is fel tudjon dolgozni. Viszont, az őrültek ezen a téren is veszélyesek (elnézést a kifejezésért, nem jutott jobb eszembe).
2021. dec. 15. 13:02
 488/2705 Grimfox ***** válasza:
100%

A szellemi erő fejlesztésénél szerencsére nem kell érezni igazából semmit. Az már az alkalmazása. A fejlesztésnél csak az akaraterődet kell dolgoztatni, és koncentrálni kell. Persze qigong esetén kell érezni, de ott érzed is, még az előtt, hogy egyáltalán a fejlesztő gyakorlatokba fognál. De ha nem energetikai módszerrel csinálod, nem érzel semmit, se kívül, se belül. Ezért is mondtam, hogy ez nem olyan erő, mint pl az életerő(bár az, de mégsem). Szerencsére visszafelé is működik a dolog. Ha olyasmit csinálsz, ami nagyobb szellemi erőt igényel a szokásos hétköznapi cselekedeteknél, az fejleszti a szellemi erőt, pusztán használat által. De a célzott gyakorlatok az igazán hatékonyak.

Az őrültek, főleg azok, akik kifelé forduló pszichés zavartól szenvednek, azok tényleg veszélyesek. A pszichés zavart jobban szeretem használni, mert volt több barátom is, akik ilyesmiben szenvedtek, de elég jelentős szellemi erőt tudtak összeszedni, ha kellett. Az egyikük ténylegesen elég veszélyes volt.

Mondjuk vele nem is tudom, mi van mostanában. Írtam neki úgy két és fél, három éve egy levelet, és azóta várom a választ. Simán érkezhet még válasz, volt már, hogy egy év után válaszolt egy levélre.

2021. dec. 15. 13:13
 489/2705 A kérdező kommentje:

Elég türelmes levelező partner vagy. :)

Ha emlékszel írtam, hogy most keresem, merre induljak tovább. Így mostmár kikristályosodott. Ma érek az elmúlt fél éves munkám végére, kicsit aggódtam, hogy merre tovább... Nem akartam elveszíteni a fonalat. Olyan sokmindent kaptam és tanultam, olyan sok rosszon és jón vagyok túl a szellemvilággal, nem akarom, hogy ez a kapcsolat elsorvadjon. Tudom, hogy szó szerint nem fog, mert van, aki mindig velem jár, de nem akarom elveszteni az aktív szerepem, a tudatos részvételem. Lakomát, ünneplést tervezek estére. :)

2021. dec. 15. 13:31
 490/2705 Grimfox ***** válasza:
100%
Az a fél év munka biztos adott bőven új kiindulási pontokat új feladatokhoz, munkákhoz. Kétlem, hogy ha valamibe fél évet beleölsz, az ne adna új irányt.
2021. dec. 15. 14:11
❮❮ ... 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!