Van-e itt nyitott gondolkodásmóddal rendelkező, mágia iránt érdeklődő személy(ek), aki egyedül járja az útját, viszont attólmég szeretne néha gondolatokat/tapasztalatokat cserélni?
A szellemi erő fejlesztésénél szerencsére nem kell érezni igazából semmit. Az már az alkalmazása. A fejlesztésnél csak az akaraterődet kell dolgoztatni, és koncentrálni kell. Persze qigong esetén kell érezni, de ott érzed is, még az előtt, hogy egyáltalán a fejlesztő gyakorlatokba fognál. De ha nem energetikai módszerrel csinálod, nem érzel semmit, se kívül, se belül. Ezért is mondtam, hogy ez nem olyan erő, mint pl az életerő(bár az, de mégsem). Szerencsére visszafelé is működik a dolog. Ha olyasmit csinálsz, ami nagyobb szellemi erőt igényel a szokásos hétköznapi cselekedeteknél, az fejleszti a szellemi erőt, pusztán használat által. De a célzott gyakorlatok az igazán hatékonyak.
Az őrültek, főleg azok, akik kifelé forduló pszichés zavartól szenvednek, azok tényleg veszélyesek. A pszichés zavart jobban szeretem használni, mert volt több barátom is, akik ilyesmiben szenvedtek, de elég jelentős szellemi erőt tudtak összeszedni, ha kellett. Az egyikük ténylegesen elég veszélyes volt.
Mondjuk vele nem is tudom, mi van mostanában. Írtam neki úgy két és fél, három éve egy levelet, és azóta várom a választ. Simán érkezhet még válasz, volt már, hogy egy év után válaszolt egy levélre.
Elég türelmes levelező partner vagy. :)
Ha emlékszel írtam, hogy most keresem, merre induljak tovább. Így mostmár kikristályosodott. Ma érek az elmúlt fél éves munkám végére, kicsit aggódtam, hogy merre tovább... Nem akartam elveszíteni a fonalat. Olyan sokmindent kaptam és tanultam, olyan sok rosszon és jón vagyok túl a szellemvilággal, nem akarom, hogy ez a kapcsolat elsorvadjon. Tudom, hogy szó szerint nem fog, mert van, aki mindig velem jár, de nem akarom elveszteni az aktív szerepem, a tudatos részvételem. Lakomát, ünneplést tervezek estére. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!