Van-e itt nyitott gondolkodásmóddal rendelkező, mágia iránt érdeklődő személy(ek), aki egyedül járja az útját, viszont attólmég szeretne néha gondolatokat/tapasztalatokat cserélni?
Figyelt kérdés
Mert én igen.2021. nov. 26. 21:13
471/2705 A kérdező kommentje:
Ugye..:)
2021. dec. 14. 20:45
472/2705 anonim válasza:
Végül egyébként kérdezö ( irtad ,hogy majd irjam meg) , egy teljesen tőlem nagyon távol álló almomban sem tudtam magam beleképzelni szakot "kényszerültem "választani :/ hát ez van, talán még a jövőben foglalkozhatok azzal ami igazán érdekel ):)
473/2705 anonim válasza:
Azért pozitiv vagyok, nem a világ vége
474/2705 A kérdező kommentje:
Miért kényszerültél?
2021. dec. 14. 20:57
475/2705 anonim válasza:
Személyes , de magam miatt is
476/2705 A kérdező kommentje:
Valóban nem a világ vége, ha bele tudod valahogy illeszteni magad és találsz időt és lehetőséget a saját álmaid megélésére is.:)
2021. dec. 14. 21:07
477/2705 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy megírtad. A szakot szabad tudni? Nem baj, ha nem, nem akarok tolakodni. Csak nem tudom megállni..:)
2021. dec. 14. 21:10
478/2705 anonim válasza:
Talán igen:) pár év múlva. De akkor megint 4 évet kéne tanulnom
479/2705 A kérdező kommentje:
Az nem baj, szerintem..tanulni jó!
2021. dec. 14. 21:16
480/2705 Grimfox válasza:
Semmi különös. A szellemi erő a szellem, a teljes tudatos, és tudattalan elme hatóereje. A szellemi gyakorlat az, ami ezt fejleszti. Amikor rituáléhoz folyamodsz, ezt a szellemi erőt irányítod a rituálé által. Főképp ha önmagadon kívüli dolgokra hatsz, és nem az által, hogy a saját cselekedeteidet befolyásolod. Példa: amikor kapcsolatba lépsz rajtad kívül álló szellemi entitásokkal, akkor a nagyobb szellemi erő nagyobb sikert eredményez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!