Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Van-e itt nyitott gondolkodásm...

Van-e itt nyitott gondolkodásmóddal rendelkező, mágia iránt érdeklődő személy(ek), aki egyedül járja az útját, viszont attólmég szeretne néha gondolatokat/tapasztalatokat cserélni?

Figyelt kérdés
Mert én igen.

2021. nov. 26. 21:13
❮❮ ... 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 ... ❯❯
 451/2705 A kérdező kommentje:

:D mókus.

Tudod, hogy úgyis rá fogok keresni... Persze mostanában elég delikát a lelkem, lehet nem hiányozna. :D

Nem hallgatok tuctuc zenét, inkább úgy mondanám, hogy a zenék, amiket szeretek, energiával járnak együtt. A napokban a régi Imagine Dragons lázam éledt újra.

Bizony én origaminak használtam a jógát. Pár napig. Az internet videók tehetnek róla. Talán nem kellene a kitudjamióta nyújtózkodó nőnek úgy csinálnia, mintha ezt bármikor leutánozhatnád.

2021. dec. 13. 20:52
 452/2705 A kérdező kommentje:
Minden energiával jár együtt, csak hogy magamat javítsam.
2021. dec. 13. 20:55
 453/2705 Grimfox ***** válasza:
100%

Miért nem origamiznak a mongolok? Mert nem hajt a tatár. Bocs.

Na igen. Az ászanák egy része olyasmi, amivel egy kezdő komoly kárt tud tenni magában. És ha a pranayama légzéstechnikákkal nem kötöd össze, akkor csak kifáradsz, esetleg jó nyújtügyakorlat. Meg persze a jóga komoly gyakorlói olyasmit is csinálnak, amit egy európai nem bírna gyomorral. Szó szerint. Nem ecsetelem, mert az ilyesmitől undorodom. De amitől nem, az például az orrmosás sós vízzel. Az orrtisztítás többi módszere is felejtős számomra. A qigong számomra praktikusabb, letisztultabb. Kezdőként gyorsabban lehet vele eredményt, és bizonyosságot nyerni, nem kell évekig készülni rá.

2021. dec. 13. 21:02
 454/2705 A kérdező kommentje:
:DDDDDDDDD Várj, kikucogom magam.
2021. dec. 13. 21:05
 455/2705 A kérdező kommentje:
kikuncogom...
2021. dec. 13. 21:05
 456/2705 A kérdező kommentje:
Szerencsére nem tudok a jógázók gusztustalan szokásairól semmit, de nekem még az orrmosás is az ingerküszöbömön túl van. Azt hiszem, hogy nekem is biztonságosabb lesz a qigong. Amit még kicsit irritálónak találok, hogy a videókban jóga, tai chi stb.. mind gyönyörű helyeken, fantasztikus panorámával csinálják. Jó, nyilván azért, mert az jól néz ki, de nekem ez azt sugallja, mintha ezeket csak ilyen környezetben tudhatnád jól csinálni. Mintha egy szükséges kiegészítő lenne a táj. Kérek egy gyönyörű mozdulatsor videót egy mocskos kis szobából! (Nem szó szerint, de érted a lényeget..)
2021. dec. 13. 21:31
 457/2705 Grimfox ***** válasza:
100%
Értem a lényeget, de az a táj, amit használnak, tényleg befolyásolja a végeredményt. Mit gondolsz, hol tisztább a qi, prana, életenergia, ki, vagy hívd ahogy akarod? Egy szobában, a városban, egy parkban, vagy a valódi természetben? A jógik, és a qigong mesterei nem véletlen élnek gyakran remete életet a hegyekben. Nem csak azért, hogy ne zargassák őket mindenféle marhasággal. Így érik el a maximális hatékonyságát a gyakorlataiknak. Tudom tanúsítani, hogy a qigong erdőben hatékonyabb, mint a szobában. Az én szintemen még majdnem mindegy, hogy hol gyakorlok, a lényeg, hogy gyakoroljak. De magas szinten már a tökéletességre törekszenek. A youtube videók meg a látványra...Ezért is nem keresek ott oktatóanyagot. Meg mondjuk milyen oktatóvideót tudnának csinálni nagy energia körforgásról, ahol fekszel a hátadon, kissé széttárt tagokkal, és lélegzel fél órán át?
2021. dec. 13. 21:44
 458/2705 A kérdező kommentje:
Értem, igaz. Engem vezetett akkor csak félre, amikor néztem a város közepén, a lakásban a videót, és gondoltam azt, hogy csak olyan helyeken lehet ilyesmit csinálni. Akkor bárhol lehet, de a természetben a legjobb. Bár könnyű lenne csakúgy eljutni a természerbe. Nem élek már nagyvárosban, de a kert sem lenne megfelelő, mert a szomszédok állandóan csinálnak valamit, ha mást nem is, ki-be állnak a kocsijaikkal. Nem lenne túl idilli.
2021. dec. 13. 22:43
 459/2705 A kérdező kommentje:
Kaphatunk egy kis ízelítőt a nagy energia körforgásból?
2021. dec. 14. 01:19
 460/2705 A kérdező kommentje:
Milyen durva lenne, ha csendben valaki(k) olvasná az összes üzenetváltást ,,Másik-témát-hozok-fel,, Hozzászóló, Grimfox és Kérdező között., mind a 450-et. Reggelente, miközben elszürcsölgeti a forró kávéját, megnyitja ezt az oldalt egy ,,na..miről járatták az eszüket tegnap..,, sóhajjal és egy csepp érdeklődéssel végigolvassa.
2021. dec. 14. 04:22
❮❮ ... 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!