Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Van-e itt nyitott gondolkodásm...

Van-e itt nyitott gondolkodásmóddal rendelkező, mágia iránt érdeklődő személy(ek), aki egyedül járja az útját, viszont attólmég szeretne néha gondolatokat/tapasztalatokat cserélni?

Figyelt kérdés
Mert én igen.

2021. nov. 26. 21:13
❮❮ ... 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 ... ❯❯
 501/2705 A kérdező kommentje:

Igen, mindent meg lehet kacifántos módon is oldani, a kérdés, hogy megéri-e. Egy túszejtésnél én nem biztos, hogy sokat várnék azzal a kilövéssel, veszélyeztetve a túszokat, csak hogy megmentsem a probléma forrását. De ez csak személyes hozzáállás.

Szó szerint mi az, amit használni szeretnél és nem csak a tudás miatt megszerezni?

2021. dec. 15. 21:35
 502/2705 Grimfox ***** válasza:
100%

A helytelen döntést sokszor könnyebb meghozni, a jó döntésért gyakran meg kell dolgozni. Nem feltétlen kell sokáig várni a felvázolt helyzetben. Csak addig, amíg kiderül, hogy a túszejtő képes e engedni, vagy teljesen menthetetlen. Utóbbi esetben sajnos csak a rossz döntést lehet meghozni. A kisebb, és a nagyobb rossz közül lehet választani.

Amit jelenleg használok az, amire szükségem van. Az egyszerű, és eseménytelen életemben a jelenlegi ismereteim nagyjából elégségesek. Ez azt jelentené, hogy meg kellene állnom? Még ha képes, és hajlandó lennék is további ismereteket szerezni?

2021. dec. 15. 22:35
 503/2705 A kérdező kommentje:

Igen, de én nem jó-rossz döntésre gondoltam. Alapabb dolgokra. Egyszerűbbre. :) Inkább úgy, hogy egyszerűbb elmenni a boltba, mint odavarázsolni az asztalra a kenyeret, ezért ne az első választás legyen a mágia használata. Ugyanúgy, egyszerűbb megkérdezni egy embert, mire gondol, mint telepátiát használni (ha nem vesszük most figyelembe, hogy hazudhat), mint a barátaid esetében.

Ha van benned vágy a további fejlődés iránt, akkor ne állj meg. Csak akkor állj meg, ha csak nyűg lenne tovább haladnod és nem okozna örömet. Ez az én véleményem.

2021. dec. 15. 23:10
 504/2705 Grimfox ***** válasza:
100%

Egyszerű dolgokra nem is használ az ember mágiát, maximum amikor gyakorol valamit. De célzottan mondjuk azért, hogy valami olyasmi történjen, amit két mozdulattal meg tudsz tenni, logikusan nem használsz mágiát. Mágiát általában olyan céllal használ az ember, amit másként nem lehet elérni, főképp mert a fizikai lehetőségeken kívül esik.

Nekem is ez a véleményem. Nem vagyok az a fajta, aki olyasmit csinál, amit nyűgnek érez, ha azt nem muszáj csinálni.

2021. dec. 16. 00:12
 505/2705 A kérdező kommentje:

Igen! De nekem ezt meg kellett tanulnom... Elég nagy problémám van önmagam kifejezésével, általában több üzenet után értjük meg egymást. Valószínüleg abból fakad, hogy nem kommunikálok sokat emberekkel.

Szerintem az egyszerű és eseménytelen életbe tökéletesen beleillik a mágia. Nincs annyi figyelemelterelés.

2021. dec. 16. 00:42
 506/2705 Grimfox ***** válasza:
100%

Nekem is meg kellett tanulnom, és most is csak írásban megy. Élő beszédben eléggé nehezen fejezem ki magam. Írásban könnyű...itt lehet javítani. Ami segített, hogy az eredeti szakmám könyvkereskedő volt(most is az, csak nem abban dolgozok). Most meg napi 50+ emberrel kell beszélnem személyesen, vagy telefonon, méghozzá úgy, hogy akkor se uszítsák rám a kutyájukat, ha több százezer forintos vízszámlát csináltak maguknak, és ezt kell közölnöm velük.

Az egyszerű, eseménytelen élet nem tereli el a figyelmet, de nem is ad célokat, és lehetőségeket mágia alkalmazására. Csak úgy a cselekvés kedvéért nem csinál az ember ilyet(jó, sok wicca pl igen). Csak ha szükséges, akkor. Szerintem egy kezemen meg tudom számolni, hogy ebben az évben hányszor folyamodtam ilyesmihez.

2021. dec. 16. 10:28
 507/2705 A kérdező kommentje:

Nem irigyellek a sok emberi interakcióért... Persze jövőre én is kénytelen leszek kicsit beletanulni majd, de nem olyan kényes területen, mint amin te mozogsz.

Igaz! Ha nincs mit csinálni... Álmodj egy nagyot. Kavard fel a vizet. Biztosan van még olyasmi, amit el akarsz érni..

2021. dec. 16. 13:43
 508/2705 Grimfox ***** válasza:
100%

Én sem irigylem magam a sok emberi interakcióért....

Igazából olyan keveset értem el, hogy majdnem csak olyan van, amit még el akarok érni. Magánéletben, karrierben, hasonlóban már nem gondolkodok, azt feladtam, csinálom, amit tudok csinálni, és ennyi. Viszont okkult ismeretek terén még bőven van megismerni való dolog.

2021. dec. 16. 14:19
 509/2705 A kérdező kommentje:

Az első mondatot. :D

Akkor máris van miből válogatnod! Kicsi cél, nagy cél, hatalmas cél. Könnyen és nehezen elérhető. És elképzelhetetlent is! :)

(Magánélet, karrier stb sosem késő... Főleg, hogy nem 70 éves vagy és én még akkor sem mondanám, hogy késő.)

2021. dec. 16. 14:25
 510/2705 Grimfox ***** válasza:
100%
A kicsi és nagy célokkal én bőven kiegyeznék. A világmegváltás nem hiszem hogy a kompetenciáim közé tartozna. A mostani céljaim nehezek, de nem látom őket megvalósíthatatlannak, vagy elképzelhetetlennek. Sokhoz közülük már csak egy kulcsmozzanat hiányzik, a legtöbbhöz pedig a folyamatos gyakorlás által szerezhető tapasztalat, a tapasztalat általi "finomhangolás".
2021. dec. 16. 15:35
❮❮ ... 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!