Van-e itt nyitott gondolkodásmóddal rendelkező, mágia iránt érdeklődő személy(ek), aki egyedül járja az útját, viszont attólmég szeretne néha gondolatokat/tapasztalatokat cserélni?
Figyelt kérdés
Mert én igen.2021. nov. 26. 21:13
411/2705 anonim válasza:
Lehet ,hogy megtalálnánk a valódi önnmagunk?
412/2705 A kérdező kommentje:
Ó én azért nem szeretnék ilyen életet. Én élvezni szeretném a színeket, hangokat, ízeket, illatokat, tapintást.. Minek vagyunk ezen a világon, ha nem azért, hogy megtapasztaljuk? Ez a fizikai létezés különleges, ha csak ~80 évig tart. Beletartozik a jó és a rossz is.
2021. dec. 12. 12:12
413/2705 anonim válasza:
Lehet. De igazából senki nem tudja mi ennek az értelme. Talan csak véletlenek vagyunk és tényleg csak annyi a dolgunk ,hogy élvezzük. Ha meg isten teremtett amiben őszintén azért kételkedek mert ilyet nem tudok elképzelni, kitudja kik irták le ezeket, és akkor is miért van cenzurázva a biblia? Lehet ez lenne a szimulacio 🧐
414/2705 A kérdező kommentje:
Csak van és mi is vagyunk és eldöntheted, hogy számodra mi az értelme.
2021. dec. 12. 13:07
415/2705 A kérdező kommentje:
A Biblia pedig egy vagány történet.:)
2021. dec. 12. 13:08
416/2705 anonim válasza:
Tehát szokásosan az a válaszoló vagyok aki mindig más témát hoz fel :D ti hallgatnátok a szivetekre az eszetek helyett? Tudom, ha azt választom akkor nem biztos hogy jo lesz es sokkal tobbhatranya van mint előnye mégis nehezen lehet eltántoritani engem tőle és úgy érzem afelé húz a szívem . Mit tennétek a helyemben ?
417/2705 anonim válasza:
Vagy azt választanátoka mit annyira nem szerettek csinálni, de több előnye van?
418/2705 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy te vagy az. :)
Ez nehéz kérdés. Mi tenne hosszútávon boldoggá?
2021. dec. 12. 14:59
419/2705 A kérdező kommentje:
Mármint melyik lehetőség. Ha a szíved csak pillanatnyi boldogsághoz húzna, akkor az eszed válaszd, és fordítva. Pályaválasztásról van szó?
2021. dec. 12. 15:00
420/2705 anonim válasza:
Igen , arról van szó és fogalmam sincs, a családom is , mindenki mást mond így lehetetlen dönteni:(( most viszont kiesett még egy lehetőség tehát egy maradt , amihez irtam ,hogy inkább ahhoz húz a szívem, de akkor a saját szabadságom kéne másokért feláldozni :( különösen meg nem érdekel semmi , nem is vagyok jó különösebben semmiből :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!