Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Aki komolyan veszi az ősrobban...

Aki komolyan veszi az ősrobbanást, nem pusztán megelőlegezett bizalommal él?

Figyelt kérdés

ZoltánKvantumfizikus kérdése :

Megszokta a közember, hogy az akadémiai tudománynak végül igazat adnak, noha igen kemény mellékfogások kísérik a végmegállapításokhoz vezető köztes akadémiai álláspontot.

Mivel a mai ősrobbanás elmélet tele van hibákkal, nyílvánvaló ostobaqságokkal ( a semmiből nem keletkezhet minden pl) és egyéb olyan fehér foltokkal, amiket nem lehet ma sem magyarázni, de mivel egy ilyen elmélet rajzolódik ki (így rakták össze akadémikusok), így megelőlegezed bizalmaddal az ősrobbanás elméletét, noha nem érted és nem is hiszel magában az elméletben, viszont az akadémikusokban igen.

Jól gondolom ? Esetleg saját gyökeres meggyőződés amely erősít ebben ?

2014. jan. 14. 16:40
 81/93 anonim válasza:
Szecsői Tibor, kíváncsiságból néztem be ide, most néztem végig a hozzászólásokat, és bár informatikusként nem sokat értek a témához, ez valami egészen hihetetlen amiket ez az állítólagos Zoltán ír :D Először azt hittem valami komolyabb ember lesz...Nem tudom mi a jó ebben neki.
2014. febr. 28. 00:15
 82/93 anonim ***** válasza:

"Nem tudom mi a jó ebben neki"

A saját vélt igazát próbálja elfogadtatni

Halló kérdező ez a nagy pukkanás ez hányban volt?

2014. febr. 28. 12:50
 83/93 A kérdező kommentje:
David Icke a kvantumsemmi fogalmát tőlünk vette, mert egy science magazinban olvasta, de ez a fogalom szó szerint magyarul nincsen meg. Elmagyaráztam, szerintem ebből meg lehetett érteni.
2014. márc. 29. 15:57
 84/93 anonim ***** válasza:

Az látszik, hogy gőzöd sincs nem hogy a fizikáról, hanem még a tudomány működésével sem vagy tisztában.

Épp ezért nem is magyarázom meg neked, miért baromság, amit összehordasz, csak 1 kérdésem van:

Ha semmiből nem keletkezhet minden, akkor Isten miből keletkezett?

2014. márc. 29. 16:59
 85/93 anonim ***** válasza:
Isten öröktőlfogva van,és örökké lesz.
2014. márc. 31. 16:31
 86/93 anonim ***** válasza:

"Isten öröktőlfogva van,és örökké lesz."

Na és Isten tud a semmiből dolgokat teremteni?

2014. márc. 31. 17:17
 87/93 Laszti64 válasza:
Miért a "semmiből" teremtene bármit is?
2014. ápr. 1. 20:10
 88/93 anonim ***** válasza:

Egyszer majd a bolban fizess az üres tenyeredet nyújtva,és kérd a visszajárót.

Ne számold meg. Nem illik.

2014. ápr. 2. 10:32
 89/93 Laszti64 válasza:
Ez most hogy jön ide?
2014. ápr. 6. 12:22
 90/93 A kérdező kommentje:

"Na és Isten tud a semmiből dolgokat teremteni?"

Miért az ősrobbanás szerint a semmiből lett ? előbb még azt írtátok, hogy nem a semmiből, hanem a végtelenből. Jah... hogy ti sem tudjátok és csak összevisszéltek ?

*

Istennek nem kell a semmiből teremtenie, mert ő már valami. Magából teremt hát.

A tudomány nem tud a semmiből semmit sem levezetni. Nem képes az első valamit levezetni a semmiből

2014. júl. 26. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!