Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Aki komolyan veszi az ősrobban...

Aki komolyan veszi az ősrobbanást, nem pusztán megelőlegezett bizalommal él?

Figyelt kérdés

ZoltánKvantumfizikus kérdése :

Megszokta a közember, hogy az akadémiai tudománynak végül igazat adnak, noha igen kemény mellékfogások kísérik a végmegállapításokhoz vezető köztes akadémiai álláspontot.

Mivel a mai ősrobbanás elmélet tele van hibákkal, nyílvánvaló ostobaqságokkal ( a semmiből nem keletkezhet minden pl) és egyéb olyan fehér foltokkal, amiket nem lehet ma sem magyarázni, de mivel egy ilyen elmélet rajzolódik ki (így rakták össze akadémikusok), így megelőlegezed bizalmaddal az ősrobbanás elméletét, noha nem érted és nem is hiszel magában az elméletben, viszont az akadémikusokban igen.

Jól gondolom ? Esetleg saját gyökeres meggyőződés amely erősít ebben ?

2014. jan. 14. 16:40
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 91/93 anonim ***** válasza:

"Jól gondolom? esetleg saját gyökeres meggyőződés amely erősít ebben?"

Igen,nekem van ilyen! Sőt,vannak ilyenek. Nem is egy.

Az ált. ellenvélemény az lehet,hogy törvényt csak észlény tud alkotni. Márpedig Makró és mikró világunk tele van Ok-okozati törvényekkel. Az olyan elmélet,melyben "csúsztatások" vannak,elfogadhatatlan.

Saját gondolat: az ilyen kitaláció egyik oka,hogy a teremtés magyarázatot cáfolja.

Saját életemből: Egy látomás,még öt éves korom előtt

Később: kb. 30 évemet előre megálmodtam,mely álomról azért tudom,hopgy jós-álom volt mivel NEM én magyaráztam,hanem az élet csinálta meg. Örülök annak,hogy nem csak nekem van ilyen bizonyosságom,másoknak is. Amig ilyen emberek lesznek,az ilyen mondvacsinált "elmélet" soha nem győzhet.

Ha vannak akiket sikerült az "ősrobbanással" félrevezetni, sajnálom őket.

2014. júl. 27. 07:35
 92/93 A kérdező kommentje:

"Ha vannak akiket sikerült az "ősrobbanással" félrevezetni, sajnálom őket."

Én is, de mivel empatikus az ember, így azokat akiket önhibájukonkívűl tévesztettek meg, meg kell próbálni a helyes útra vezetni azáltal, felnyitjuk a szemüket

2014. júl. 27. 19:21
 93/93 anonim ***** válasza:
Hát csak nyitogasd,s akkor egyszer majd csak kinyitja szemét a szemét.
2014. júl. 29. 12:45
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!