Fiam tényleg láthatja halott nagyapját?
Megkerdeztem, O nagyon jo!!! Nem tudom hol laksz de nem is lenyeges. Ez a Taltos, Saman, nevezzuk ahogy akarjuk, biztosan tud segiteni ha megadod neki a falud nevet. Ha O nemis, de biztosan tud ajanlani valakit aki nem kontar es megoldja ezt a problemat! Remelem segitettem valamit. Ennel tobbet sajnos nem tudok. En meg nem alltam kapcsolatban ilyen emberrel es ilyen helyzettel, mint a Tied de mivel erzem es olvasom is, hogy nagy a baj, szeretnek segiteni! Bizom benne, hogy minden rendbe jon!!
Meg,persze,már ha lesz valami egyáltalán.
Ma délelőtt elmentünk egy pasihoz,akit a fodrászom ajánlott.Ő állítólag meg van áldva egy képességgel,el tudja űzni az emberen "lerakódott" szellemeket.3 órán keresztül voltunk nála.Tulajdonképpen csak beszélgettünk,maga a beavatkozás csak pár perc volt.Megkért,hogy hunyjam be a szemem.Elkezdett mondani egy szöveget,egy angyalhoz beszélt végig,akit megkért,hogy az ártó szellemeket segítse át,hogy ne keserítsék meg az életemet és megkérte,hogy vigyázzon rám,hogy több ártó szellem ne jöhessen a közelembe.Én közben egész érdekes dolgokon mentem keresztül!Először képtelen voltam nyelni,egy csepp nyál nem volt a számban,majd szétégett a torkom.Aztán iszonyatos szorítást éreztem a mellkasomban,mintha rám ült volna vki.Végül nem tudtam levegőt venni.Kipattant a szemem és mikor végre lélegzethez jutottam akkor mondta,hogy ok,vége,a 4 szellem közül az egyik nagyon nehezen ment el,ragaszkodott hozzám.Hát iszonyatos élmény volt,úgyhogy remélem segít valamit.Fiamat mindenesetre most nem vittem magammal,de elképzelhető ,hogy meglátogatjuk az urat,hátha neki is tud segíteni....
Ez nem semmi! A Fiad is vidd el. Szerintem rajta nem megszallo szellemkent van a nagypapa de azert hatha tud segiteni.
Te nem ereztel ebbol semmit, hogy vannak rajtad szellemek??
En elhiszem es azt is, hogy ilyen "rohamaid" voltak. A lenyeg, hogy jobban vagy. Ezek a foldon ragadt lelkek elo emberektol szivjak az energiat mikozben rank telepszenek. Ebbol tartja fenn magat, ezzel taplalkozik. Enni, inni mar nem tud, energiat vesz el. 49 napig itt vannak a foldon ezt-azt meg helyretenni, elintezni, aztan ha nem mennek at a masik vilagba es itt ragadnak akkor Tolunk, meg elo "lelkektol" vesznek energiat hogy "eletben" maradjanak. Orulok, hogy jobban vagy. Hidd el, a vilag nem csak annyibol all, mint amit latunk belole! En sem hittem, de mar elhiszem, velem is tortent egy s mas.
A Fiad mikor viszed hozza? Az is megfordult a fejemben, hogy lehet nem is a nagypapa van Nala hiszen O mar 1 eve meghalt. Akkor miert csak most jelentkezett? Es ez a viselkedes...nem tudom...lehet a nagypapat felhasznaljak..ez viszont mar abszurd, ebben mar en sem hiszek. Csak megis. Nagy fogai vannak es vicces arcot vag es hivja magaval, hogy menjen vele+fel a feher gyertyatol. A jo szellemek nem felnek. Sot, a feher gyertya angyalokat vonz be. A rossz szellemek felnek ettol mert feny. Es a sotet oldal az ami a fenyt nem szereti. Fura ez az egesz. Remelem ez a Taltos akinel jartal tobbet tud majd mondani, O is biztosan tud segiteni.
A paptol ne varjal semmit, nem fog segiteni. Jobban fel es jobban tavol tartja ettol magat, mint Te! Ezt elhiheted!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!