Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Láthatja a szellemeket?

Láthatja a szellemeket?

Figyelt kérdés
16 hónapos babám néha csak úgy kacarászik magában. Mondogatja, hogy néni és még meg is mutatja, hol van, láthólag a semmi:S Tegnap meg is etette, és mamának hívta. Segítsetek légyszi!
2010. aug. 28. 13:36
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Kiskoromban pár évesen halt meg az egyik papám. Anyáék mondták, hogy meghalt, én meg mondogattam is, hogy "papa meghalt", de igazából fogalmam sem volt, hogy az mit jelent. (Csak később, pár évre rá döbbtentem rá, hogy az azt jelenti, hogy nincs többé) Na és anya mesélte, hogy a halála után egyszer odaszaladtam hozzá és mondtam neki, hogy "gyere anya, itt van papa" és beszélgettem is vele... Furcsa.
2010. aug. 28. 13:53
 2/20 anonim ***** válasza:
84%

állítólag a gyereket látják őket. elég sok példa van erre.

majd kinövi:)

2010. aug. 28. 13:57
 3/20 A kérdező kommentje:
azt nem írtam, h nem ismerte sem a párom anyukáját, sem a nagymamámat. és csak ketten voltunk itthon. nem szeretném, h kinőlje, ez egy nagyon értékes dolog, amit meg kell becsülni szerintem. csak nehéz feldolgoznom. és kicsit félek is, bár nyilván, ha rossz szándék vezérelné, akkor félne a lányom
2010. aug. 28. 14:01
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

nekem a másod unokatestvérem látott rendszeresen szellemeket kiskorában. és az a furcsa, hogy mindig ugyan azt az egy szellemet :S

mindig mondta, hogy egy öreg néni, fehér ruhában nagy kalappal a fején. és ezt az egyet nagyon gyakran látta. de ő már kinőtte.

2010. aug. 28. 14:14
 5/20 anonim ***** válasza:
83%
tényleg. a kisgyerekeknek még meg van a az ún. harmadik szemük. amit a felnőttek, nagyobb gyerekek már nem használnak. valószínűleg ki fogja nőni. ne akard,hogy megtarsa akár bele is őrülhet.
2010. aug. 28. 14:15
 6/20 anonim ***** válasza:
83%

tényleg ne akard hogy megtartsa elég ijesztő lesz neki

én 13 éves vagyok és még most sem "csukódott le teljesen az a harmadik szemem" szóval tudom miről beszélek.

2010. aug. 28. 14:17
 7/20 anonim ***** válasza:
előző ezt,hogy érted?O:
2010. aug. 28. 14:20
 8/20 anonim ***** válasza:
51%
hát most ezt így nem fogom elmagyarázni: D nem az én kérdésem:)
2010. aug. 28. 14:22
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
talán tudnál nekem írni privit? nagyon érdekel a téma és a történeted.
2010. aug. 28. 14:26
 10/20 anonim ***** válasza:

msn könnyebb lenne nem?: D

felveszlek csak írd meg a címedet.

2010. aug. 28. 14:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!