Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Fiam tényleg láthatja halott...

Fiam tényleg láthatja halott nagyapját?

Figyelt kérdés
Kisfiam és az apukám között nagyon szoros volt a kapcsolat,de apukám meghalt.Fiamnak azt mondtuk,hogy ő már az angyalokkal van,nem is vitatkozott,elfogadta a magyarázatot.Egyik este néztük a tv-t éppen és a villany elkezdett föl-le kapcsolódni,vibrálni.Mondom a fiamnak,hogy kapcsolja le,mert nagyon idegesít,biztos ki fog égni a körte.Mire ő: Á,nyugi,csak a nagypapa szórakázik.Elmosolyogtam magam,de nem reagáltam rá semmit.Kis szünet után megint kezdődött a villogás,vibrálás,mire a fiam mérgesen hátrafordult a lámpa felé és erőteljesen odaszólt,hogy "nagypapa,most már fejezd be"...és akkor majdnem elájultam,abbamaradt a villogás.Fiam meg tök nyugodt arccal előrefordult és nézte tovább a tv-t.Létezik hogy ő tényleg látja a nagyapját?
2011. jún. 27. 21:29
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 91/99 anonim ***** válasza:
Igen, en is ezt kerdeznem, tortent valami??? Minden nap benezek hatha irsz!!
2011. júl. 24. 22:01
 92/99 Tom Benko ***** válasza:
0%
Elkezdtem visszaolvasni, de 3 oldal után feladtam... Meg az oldalam is már fájt.
2011. júl. 28. 18:46
 93/99 anonim válasza:
Legyszi irj mert nagyon kivancsi vagyok ! ! !
2011. júl. 28. 22:26
 94/99 anonim ***** válasza:
Én most olvastam az egész történeted az elejétöl.Ledöbbentem.Remélem jol vagytok és irsz is nem sokára.
2011. júl. 28. 23:00
 95/99 Won ***** válasza:
Még mindig ott van?
2011. júl. 30. 09:55
 96/99 anonim válasza:
Irj legyszi ! ! !
2011. júl. 30. 14:02
 97/99 A kérdező kommentje:
Sok minden történt azóta,ezért is nem írtam,egyszerűen nem volt rá időm.Bocsánat érte.Úgy néz ki magától megoldódott minden,bár biztos nem lehetek benne.Fiamat kiköltöztettük a szobájából,szerencsére volt másik szobánk ahol elfért.Azóta nincs gond,legalább is este.Napközben még mindig zárkózott,néha rám néz hatalmas félelemmel telt szemekkel,de már jó pár napja nem hallottam a nagypapa szót tőle.Nem tudom mi a megoldás,kell-e piszkálnom a dolgot továbbra is,mert ez most sokkal nyugisabb időszaknak tűnik.Voltunk nyaralni is,gondoltam ott talán feloldódik,kikapcsol kicsit és így is lett.Mintha itthon nem is történt volna semmi sem.Lehet,hogy a teljes nyugalom érdekében el kéne költöznünk....
2011. aug. 24. 08:02
 98/99 Won ***** válasza:

Na ennek örülök! Elköltözni? Lehetséges, de ha nem a helykez kötődik? Akkor pénzkidobás... De tényleg ne bojgasd, ha most minden oké!

Won

2011. aug. 27. 10:19
 99/99 anonim ***** válasza:
Minden rendben van?
2011. okt. 14. 20:31
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!