Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Fiam tényleg láthatja halott...

Fiam tényleg láthatja halott nagyapját?

Figyelt kérdés
Kisfiam és az apukám között nagyon szoros volt a kapcsolat,de apukám meghalt.Fiamnak azt mondtuk,hogy ő már az angyalokkal van,nem is vitatkozott,elfogadta a magyarázatot.Egyik este néztük a tv-t éppen és a villany elkezdett föl-le kapcsolódni,vibrálni.Mondom a fiamnak,hogy kapcsolja le,mert nagyon idegesít,biztos ki fog égni a körte.Mire ő: Á,nyugi,csak a nagypapa szórakázik.Elmosolyogtam magam,de nem reagáltam rá semmit.Kis szünet után megint kezdődött a villogás,vibrálás,mire a fiam mérgesen hátrafordult a lámpa felé és erőteljesen odaszólt,hogy "nagypapa,most már fejezd be"...és akkor majdnem elájultam,abbamaradt a villogás.Fiam meg tök nyugodt arccal előrefordult és nézte tovább a tv-t.Létezik hogy ő tényleg látja a nagyapját?
2011. jún. 27. 21:29
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯
 1/99 anonim ***** válasza:
36%
létezik.figy írj rám privátba.
2011. jún. 27. 21:35
 2/99 A kérdező kommentje:
Félnem kell tőle,vagy kizárt,hogy a fiamnak ebből valami baja lesz?Mivel én nem látok ebből az egészből semmit,elég félelmetes.Csak azt nem szeretném,hogy ha ő valóban látja akkor nehogy sérüljön valamilyen módon..mégiscsak egy kisgyerekről van szó!
2011. jún. 27. 21:42
 3/99 anonim ***** válasza:
nállunk a keresztfiam olyan,hogy meglát egy pontot a lakásban és elkezd annak magyarázni,meg nevetni,mutogatni,de senki nem lát semmit,csak ő látja.Ez is összefügg azzal,hogy lát valamit a gyermek?A válaszra én is kiváncsi vagyok.
2011. jún. 27. 21:42
 4/99 anonim ***** válasza:
0%
vagy ha itt akarjátok a választ mondjátok azt .
2011. jún. 27. 21:51
 5/99 A kérdező kommentje:
Én még most is kicsit szkeptikus vagyok ezzel az egésszel kapcsolatban,nagyon nehezen fogom fel,hogy ilyen létezhet.Azért örülnék annak,ha ide írnád amit tudsz erről az egészről,mert ha semmi baj nem lehet a halottlátásból (bár nem tudom,lát-e esetleg másokat is,nem csak a nagyapját)akkor én nagyon nem is folynék bele,épp elég ijesztő ez így "vakon"...
2011. jún. 27. 21:56
 6/99 Tom Benko ***** válasza:
59%
Ha a szellemére gondolsz - azt nem. Otthon meg legyen pótizzó, mert a jelenlegi kezd kiégni.
2011. jún. 27. 21:56
 7/99 anonim ***** válasza:
21%
akkor írom ide. .nos a gyerekek általában látják a szellemeket általában 5éves korig.aki tovább annak már van egy adottsága és ez kísérni fogja az élete végéig is lehetséges.ha valamit még akar valaki tudni írjon rám privátba
2011. jún. 27. 22:00
 8/99 A kérdező kommentje:
Most már csak egy kérdésem van,bár lehet,hogy hülyén fog hangzani,de most már tudni szeretném:egy ilyen "szellem" vagy bármi is legyen,hogy néz ki?Úgy értem,hogy az életben elfogadott normális külseje van,vagy se szeme se teste,csak egy félelmetes arc?
2011. jún. 27. 22:04
 9/99 Tom Benko ***** válasza:
70%
drakonak szolics: Ezt mivel igazolnád?
2011. jún. 27. 22:05
 10/99 anonim ***** válasza:
0%
ha szellem akkor úgynéz ki mint amikor meghalt.ha démon akkor ronda ártani akar. de a gyerekeket nem báncsák.kivéve hogy ha valamelyik rokonod alkut kötött egyel hogy az első szülött fiút felajánlja neki valamiért.nem ilyesztegetésből mondom.
2011. jún. 27. 22:06
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!