Kisfiam és az apukám között nagyon szoros volt a kapcsolat,de apukám meghalt.Fiamnak azt mondtuk,hogy ő már az angyalokkal van,nem is vitatkozott,elfogadta a magyarázatot.Egyik este néztük a tv-t éppen és a villany elkezdett föl-le kapcsolódni,vibrálni.Mondom a fiamnak,hogy kapcsolja le,mert nagyon idegesít,biztos ki fog égni a körte.Mire ő: Á,nyugi,csak a nagypapa szórakázik.Elmosolyogtam magam,de nem reagáltam rá semmit.Kis szünet után megint kezdődött a villogás,vibrálás,mire a fiam mérgesen hátrafordult a lámpa felé és erőteljesen odaszólt,hogy "nagypapa,most már fejezd be"...és akkor majdnem elájultam,abbamaradt a villogás.Fiam meg tök nyugodt arccal előrefordult és nézte tovább a tv-t.Létezik hogy ő tényleg látja a nagyapját?
van barátom aki látott szelemet 15 én is láttam 1x.de ha nem hisztek abszolut az ilyen dolgokba akkor semmikép nem tudom bebizonyitani.majd történik veletek egyszer egy ilyen azt máshogy gondolkoztok
2011. jún. 27. 22:21
22/99 A kérdező kommentje:
Áramkimaradás nem lehetett,mert mint írtam,a tv-t néztük,tehát más fényforrás is volt a szobában,de az meg sem rezzent.Engem is a hideg ráz ettől az egésztől,de meg kellett kérdeznem,hogy van-e ilyen,mert anyaként érthető,ha féltem a fiamat..kisgyerekként én nem hiszem hogy szerettem volna szellemeket látni,nem szeretném hogyha lelkileg sérülne.
2011. jún. 27. 22:22
23/99 anonim válasza:
nemfog 5-6éves kor körül ez elfog tünni ha csak egy átlagos gyerek.baja nem lesz nyugi utána max ugy nézne rá mint egy viccre.
2011. jún. 27. 22:25
24/99 anonim válasza:
Szerintem lehet, hogy látja. Egyik ismerősömnél is 'visszajött' a nagymama, és gyertyát kellett égetni, meg miegyéb, hogy visszaküldjék, mert elég félelmetes dolgokat 'csinált'.
Mellesleg én azért hiszek ebben az egészben, mert van 2 cicám, és többször veszem észre, hogy néznek 'nem létező' dolgokat, majd végigkövetik őket a szemükkel, mintha elmenne vki v vmi arra. És nem bambulnak, hanem konkrétan fókuszálnak is. Szval engem is nézzetek hülyének, de ebben a szellemesdiben tényleg lehet valami...
2011. jún. 27. 22:27
25/99 Tom Benko válasza:
drakonak szolics: Ha valami létezik, a létezése bizonyítható. Az nem elég, hogy láttál egyet. Az sem, hogy a haverod is látott 15-öt.
2011. jún. 27. 22:28
26/99 anonim válasza:
Bár Drakónak igaza van,hogy nem félelemmel kell kezelni.Meg kéne tudni,hogy nagyapa mit akar elmondani,mit üzen.Kérdezze meg a gyerek.Te beszélj úgy,mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne.De azért kíváncsi lennék,hogy Drakó milyen iskolát végzett ezzel a helyesírással.
2011. jún. 27. 22:30
27/99 anonim válasza:
A válasz írója 85%-ban
Nekem is van 2 cicám :) és tényleg, szoktak vadászni semmire... De minden macska szokta ezt csinálni... Akkor most minden macska tulajdonosnál van szellem? Most halál komolyan kérdezem.
2011. jún. 27. 22:31
28/99 anonim válasza:
ott van a youtubon csomó ilyen videó egy része kamu egy része nem.írd be real ghost videos vagy valami ilyen de hiába próbálom bizonyítani ha nem hiszel semmi ilyenbe.
29/99 anonim válasza:
az én macskáim is csinálják ezt néha.Olyankor arra gondolok,hogy valami légy vagy szunyogot kerget és tul pici azért nem látjuk.Ez kb igy is van.
30/99 Tom Benko válasza:
Tudod bizonyítani? Mert eddig nem sikerült.
Akkor keresd meg a magyarázatokat is rá, és máris rájössz, hogy a "real ghost video" csak tévedés, figyelmetlenség vagy tudatos megtévesztés.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!