Fiam tényleg láthatja halott nagyapját?
13.10, 16.39-es
Ilyet mar hallottam mastol is, hogy almaban megjelent az elhunyt es elkoszont vagy mondott valamit. A lelek 49 napig meg itt tartozkodik a foldon a hala utan es elintezi az elintezetlen dolgait. Aztan megy at a masik vilagba ahol jol erzi magat!:)Azert mondta anyukadnak, hogy "itt".
Ha nem tud atmenni mert nem fogadja el, hogy O mar nem elo ember vagyis mar nem testben van akkor marad itt a lelek es kiiiiiisert.
Baratnomet is meglatogatta az aposa es azt kerdezte Tole, hogy miert xxxxxx faluba temettetek el???!! Ezt igy tobbszor is megkerdezte almaban mig egyszer masnap amikor a szobaban a szelcsendben a szelharang elkezdett eszeveszetten kolompolni akkor mondta Baratnom, hogy most mar eleg lesz Apuka, oda, abba a faluba lettel eltemetve mar nem tudunk mit tenni, fogadd el, nyugodj bekeben. Es innentol nem jott hozza almaban tobbet es nem bolygatta Oket a lakasban. Elotte rendszeresen. Este lampafenynel lattak arnyekot a falon de nem az ovek volt mert az asztalnal ultek az pedig egy allo alak volt a falon aki setalt. Ez is megszunt.
Egyebkent nekem a Te szuszogos torteneted sokkal remisztobb, mint anyukade.
Apukam a sajat anyjat latta halala utan csipore tett kezzel allni az agya folott. Ugyan ezen napon a menyenek is megjelent csak neki az ajtoban allva es nem az agya folott.
22:49-es
Több,mint egy éve hunyt el.
Elkepedve olvastam soraid! Nem lennek a helyedben. Azota esetleg, tortent valami? Milyen volt az ejszakatok? A pap tudja mi folyik Nalatok de lehet O jobban fel, mint Te. Ha nem segit keress fel egy Taltost! Valami sotet dolog van a nagypapaval ez teny. Pap nem biztos, hogy megoldja ezt a dolgot, sok esetben nem mernek lepeseket tenni es lehet ez is egy ilyen ugy.
Irjal mikor megy a pap vissza es mit csinalt, Fiad hogy van, Te hogy vagy??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!